Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Lammenranta

Harjuntausta 1, 94400, Keminmaa

Tervetuloa meille

Merja Jylhänkangas, Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tuettu asuminen, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
16
Ryhmäkodit
3
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: Sairaanhoitaja Marjo Taivaloja 040-6736556 klo 7-15 ma-pe

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Lammenranta tarjoaa asiakkaille palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen. Tarjoamme tukea kotoisassa, 10 henkilön rymäkodissa, jossa lisäksi yksi huone lyhytaikaista asumista varten. Pihapiirissä sijaitsee 5 tukiasuntoa, johon Lammenranta tuottaa kaikki palvelut. Jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään yksilökeskeinen elämänsuunnittelu, asumisen- ja ohjauksensuunnitelma. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden tukena ja apuna ympärivuorokautisesti.
Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa asukkaat asuvat kotoisassa ryhmäkodissa. Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Pihapiirin tukiasuntojen asukkailla on käytettävissään oma asuntonsa, jossa on myös keittiö. Palvelukodin tilat on kaikki suunniteltu erityisryhmien tarpeita silmällä pitäen. Asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan ja kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Lisäksi asukkailla on yhteiskäytössään viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat. Kodissa on myös sauna ja piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden matalan kynnyksen liikkumiseen ja ulkoiluun.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Attendo Lammenrannassa tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Kannustamme ja tuemme asukkaita osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin. Koti on kaikkien yhteinen ja rohkaisemme asukkaita mukaan yhteiseen tekemiseen, mahdollistaen kaikille myös omaan rauhaan vetäytymisen.

Seuraa arkea palvelukoideissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.79963,"lng":24.52918},"content":"<h4>Attendo Lammenranta</h4><p>Harjuntausta 1, 94400 </br> 94400 Keminmaa </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.79963,24.52918' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Harjuntausta 1, 94400,
94400 Keminmaa
Pohjois-Suomi

Löydä meille