Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Lassila Tukikodit

Siltavoudintie 14 A, 00640, Helsinki

Tervetuloa meille

Jyrki Kulmala, Tukikotien johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
22,5 m2 - 32,5 m2
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: +358444942963

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Lassilan Tukikodit tarjoaa mielenterveyskuntoutujille suunnattua tuettua asumista sekä palveluasumista. Asukkaitamme tuetaan ja kannustetaan kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, elämänhallinnan ja toimintakyvyn edistämiseksi. Palveluiden sisältö määräytyy kunkin asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Moniammatillinen henkilökunta on paikalla joka päivä klo 8-20 ja päivystää muina aikoina. Tukiasuminen tarjoaa mahdollisuuden itsenäisen elämän harjoitteluun turvallisessa ympäristössä. Attendo Lassilan Tukikodit on osa Attendo Lassilan palvelukodin yhtenäistä palveluketjua, jossa asiakas voi edetä tehostetusta asumispalvelusta kevyempään palvelu-ja tukiasumiseen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa on 30 asuntoa, joista osa on yksiöitä ja osa kaksioita. Asunnot ovat kooltaan22,5m2- 32,5m2. Jokaisessa asunnossa on oma keittiö ja kylpyhuone ja osassa asunnoista on oma parveke. Asukkaiden käytössä ovat viihtyisät yhteiset ruokailutilat, oleskelutilat, pyykkitilat, sauna ja oma piha.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Arki on asukkaiden näköistä ja muotoutuu heidän toiveittensa, tarpeittensa ja rutiiniensa mukaan. Tavoitteenamme on turvallisen arjen, ohjauksen ja tuen kautta auttaa ihmistä auttamaan itse itseään ja tukea kuntoutumista mahdollisimman itsenäiseen elämään. Kaikissa asumismuodoissa kuntoutujia kannustetaan ja tuetaan sosiaalisten suhteiden vahvistamiseen ja toimintaan myös talon ulkopuolella (esim. koulutus, kurssit tai työtoiminta).

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2318839,"lng":24.9673684},"content":"<h4>Attendo Lassila Tukikodit</h4><p>Siltavoudintie 14 A, 00640 </br> 00640 Helsinki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2318839,24.9673684' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Siltavoudintie 14 A, 00640,
00640 Helsinki
Etelä-Suomi

Löydä meille