Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Lehtola

Haukikuja 1, 45160, Kouvola

Tervetuloa meille

Sari Hostikka, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen, Tukiasuminen
Paikkojen määrä
28
Huoneen koko
palvelukoti 21 palveluasuminen 31,5
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444943763

Palvelumme

Attendo Lehtola tarjoaa tehostettua palveluasumista ja tukiasumista mielenterveyskuntoutujille. Tavoitteenamme on kuntouttaa asukkaita itsenäisempään asumiseen ja löytää arjen hallinnan taitoja. 16-paikkaisen Lehtolan asukaspaikat on tarkoitettu joko pidempään määräaikaiseen asumiseen tai lyhytaikaiseksi kodiksi kuntoutujan itsenäiseen asumiseen. Tukiyksikön asukkaat ovat täysi-ikäisiä mielenterveyskuntoutujia, jotka psyykkisen sairautensa tai toimintarajoitteisuuden vuoksi tarvitsevat ohjausta ja tukea asumisessaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Palvelukodin kaikki tilat on suunniteltu esteettömiksi. Asukashuoneet ovat yhden hengen huoneita, kooltaan 21m2. Tukiasumisen rivitalojen huoneiden koko on 31,5m2. Jokaisen huoneen yhteydessä on oma wc ja suihku. Yhteisiin tiloihin kuuluvat olohuone, keittiö ja kodinhoitotilat. Asukkailla on mahdollisuus myös kerhotilojen käyttöön ja saunavuoroon halutessaan.

Arki ja aktiviteetit

Mielekäs, monipuolinen, asukkaittensa nököinen arki tukee kuntoutusta. Panostamme jokaisen asukkaan kohdalla mahdollisimman voimauttavaan ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää omannäköistä elämää. Painotamme myös liikunnallisen aktiivisuuden merkitystä psyykkisen jaksamisen tukena. Nuorten aikuisten arjessa huomioimme kouluttautumiseen, taloudenhoitoon ja työllistymiseen liittyvät tuen tarpeet.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8882776,"lng":26.7224921},"content":"<h4>Attendo Lehtola</h4><p>Haukikuja 1, 45160 </br> 45160 Kouvola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8882776,26.7224921' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Haukikuja 1, 45160,
45160 Kouvola
Etelä-Suomi

Löydä meille