Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Lilla Ro

Norrgårdintie 4, 21600, Parainen

Tervetuloa meille

Jaana Fagerström, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Palvelua kielillä
Suomi, Svenska
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 977 7650

Palvelumme - Våra tjänster

Yksilöllistä hoivaa 

Attendo Lilla Ro on viihtyisä, 30 asukkaan hoivakoti joka tarjoaa palvelua erityisesti muistisairaille. Henkilökuntamme on kaksikielistä. Sijaitsemme parin kilometrin päässä Paraisten keskustasta, kauniin saaristoluonnon keskellä. Pyrimme säilyttämään asukkaiden elämän mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Ammattitaitoinen ja välittävä hoivahenkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden tukena ja apuna. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Individuell omsorg

Attendo Lilla Ro ar ett hemtrevligt, tvåspråkigt vårdhem för äldre, som erbjuder service speciellt för minnessjuka. I vårt vårdhem får boarna bo i en hemtrevlig och trygg miljö, där personalen är närvarande dygnet runt. Rehabilitering och den aktiva vardagen är viktig för oss. I vårt mångprofessionella team arbetar även en ergoterapeut. Vi utvecklar kontinuerligt vår verksamhet, så att våra boare får leva ett innehållsrikt och ett för dem önskat liv.

Omavalvontasuunnitelmamme - sve (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Lilla Ro:ssa on 14 huonetta. Osa huoneista on kahden hengen huoneita, jonne on mahdollista muuttaa esimerkiksi pariskunnan. Hoivakodissa on viihtyisät oleskelutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa sekä iso yhteinen ruokasali, jossa nautitaan maittavaa ja monipuolista kotiruokaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Lilla Ro:ssa järjestämme muun muassa jumppaa, pelejä, leivontaa, retkiä sekä elokuvailtoja asukkaiden toiveiden mukaan. Myös ulkoilu on olennainen osa hoivakodin arkea. Lilla Ro:ssa vierailee jalkahoitaja ja kampaaja, joiden palveluita voi ostaa omakustannushintaan.

Kuntouttava toiminta

Oma toimintaterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee toimintaterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Toimintaterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin. Toimintaterapeutti myös ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä kodissamme.

Toimintaterapeutti
Anne Paanu
puh. 041 731 0706
anne.paanu@attendo.fi

Seuraa arkea yksiköissämme!

Följ oss!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.31291,"lng":22.28651},"content":"<h4>Attendo Lilla Ro</h4><p>Norrgårdintie 4, 21600 </br> 21600 Parainen </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.31291,22.28651' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Norrgårdintie 4, 21600,
21600 Parainen
Länsi-Suomi

Löydä meille