Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Lilla Ro

Norrgårdsvägen 4, 21600, Parainen

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Palvelua kielillä
Suomi, Svenska

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaHenriette Schmidt-Fjäder

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 977 7650

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Lilla Ro on viihtyisä, 30 asukkaan hoivakoti joka tarjoaa palvelua erityisesti muistisairaille. Henkilökunta on kaksikielistä.
Sijaitsemme parin kilometrin päässä Paraisten keskustasta, kauniin saaristoluonnon keskellä. Pyrimme säilyttämään asukkaiden elämän mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Ammattitaitoinen ja välittävä hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden tukena ja apuna. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme - sve (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Lilla Ro:ssa on 14 huonetta. Osa huoneista on kahden hengen huoneita, jonne on mahdollista muuttaa esimerkiksi pariskunnan. Hoivakodissa on viihtyisät oleskelutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa sekä iso yhteinen ruokasali, jossa nautitaan maittavaa ja monipuolista kotiruokaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Lilla Ro:ssa järjestämme muun muassa jumppaa, pelejä, leivontaa, retkiä sekä elokuvailtoja asukkaiden toiveiden mukaan. Myös ulkoilu on olennainen osa hoivakodin arkea. Lilla Ro:ssa vierailee jalkahoitaja ja kampaaja, joiden palveluita voi ostaa omakustannushintaan.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2371471,"lng":22.2557709},"content":"<h4>Attendo Lilla Ro</h4><p>Norrgårdsvägen 4, 21600 </br> 21600 Parainen </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2371471,22.2557709' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Norrgårdsvägen 4, 21600,
21600 Parainen
Länsi-Suomi

Löydä meille