Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Linnakartano

Tuhkimonkaarre 11, 90450 , Kempele

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
26
Valmistunut
2009

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Antti Näppä

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4944515

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Linnakartano on koti 26:lle kehitysvammaiselle aikuiselle. Linnakartano tarjoaa turvalliset ja vahvasti ohjatut puitteet runsaasti tukea tarvitseville asukkaille. Ammattitaitoinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Jokaisella asukkaallamme on omaohjaajapari joka huolehtii asukkaamme asioista kokonaisuutena ja on yhteistyössä omaisten ja muiden tahojen kanssa. Asukkaille laaditaan tukisuunnitelma yhteistyössä asukkaan ja omaisten sekä omaohjaajan kanssa. Tukisuunnitelman tarkoitus on edistää asukkaamme osallistumista omaan arkeensa luontevasti niillä resursseilla, mitä hänellä on käytössään. Välittäminen ja kuunteleminen ovat toimintamme punainen lanka.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Asukkaillamme on omat tilavat kylpyhuoneella varustetut huoneet ja käytössään viihtyisät yhteistilat. Linnakartanon tilat ovat valoisat ja erityisryhmien tarpeet edelle suunnitellut. Suuri aidattu piha-alue mahdollistaa itsenäisen ja turvallisen ulkoilun. Kotoinen saunominen mahdollistuu myös asukkaiden halutessa.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Päivä Attendo Linnakartanossa täyttyy työtoiminnasta, päivätoiminnasta sekä viriketoiminnasta arjen askareiden lisäksi. Musiikkikuntoutus tuo viikoittain tärkeän lisän arkeen. Linnakartanosta osallistutaan myös menoihin talon ulkopuolelle aina mahdollisuuksien mukaan. Kehitysvammatyö on ennen kaikkea perhetyötä ja Linnakartanon yhteisöön kuuluukin vahvasti myös omaiset.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.925761,"lng":25.5586409},"content":"<h4>Attendo Linnakartano</h4><p>Tuhkimonkaarre 11, 90450 </br> 90450 Kempele </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.925761,25.5586409' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tuhkimonkaarre 11, 90450 ,
90450 Kempele
Pohjois-Suomi

Löydä meille