Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Linnakartano

Tuhkimonkaarre 11, 90450 , Kempele

Tervetuloa meille

Antti Näppä, Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tuettu asuminen
Paikkojen määrä
26
Valmistunut
2009
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4515

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Linnakartano on koti 26:lle kehitysvammaiselle aikuiselle. Linnakartano tarjoaa turvalliset ja vahvasti ohjatut puitteet runsaasti tukea tarvitseville asukkaille. Ammattitaitoinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Jokaisella asukkaallamme on omaohjaajapari joka huolehtii asukkaamme asioista kokonaisuutena ja on yhteistyössä omaisten ja muiden tahojen kanssa. Asukkaille laaditaan tukisuunnitelma yhteistyössä asukkaan ja omaisten sekä omaohjaajan kanssa. Tukisuunnitelman tarkoitus on edistää asukkaamme osallistumista omaan arkeensa luontevasti niillä resursseilla, mitä hänellä on käytössään. Välittäminen ja kuunteleminen ovat toimintamme punainen lanka.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Asukkaillamme on omat tilavat kylpyhuoneella varustetut huoneet ja käytössään viihtyisät yhteistilat. Linnakartanon tilat ovat valoisat ja erityisryhmien tarpeet edelle suunnitellut. Suuri aidattu piha-alue mahdollistaa itsenäisen ja turvallisen ulkoilun. Kotoinen saunominen mahdollistuu myös asukkaiden halutessa.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Päivä Attendo Linnakartanossa täyttyy työtoiminnasta, päivätoiminnasta sekä viriketoiminnasta arjen askareiden lisäksi. Musiikkikuntoutus tuo viikoittain tärkeän lisän arkeen. Linnakartanosta osallistutaan myös menoihin talon ulkopuolelle aina mahdollisuuksien mukaan. Kehitysvammatyö on ennen kaikkea perhetyötä ja Linnakartanon yhteisöön kuuluukin vahvasti myös omaiset.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.925761,"lng":25.5586409},"content":"<h4>Attendo Linnakartano</h4><p>Tuhkimonkaarre 11, 90450 </br> 90450 Kempele </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.925761,25.5586409' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tuhkimonkaarre 11, 90450 ,
90450 Kempele
Pohjois-Suomi

Löydä meille