Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Loiste

Vaneritehtaantie 7, 13210, Hämeenlinna

Tervetuloa meille

Helena Syväluoto, Palvelukodin johtaja

Yhteydenotot arkisin klo 9-15. Sijaistaa sairaanhoitajaa 1.7.2022 alkaen numerossa 0417307328

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tuettu asuminen
Paikkojen määrä
15
Valmistunut
2015
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 741 6107

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Palvelukoti Loiste on Hämeenlinnan Sairionrannassa sijaitseva nykyainen ja kaunis koti 15 kehitysvammaiselle asukkaalle, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua ja ohjausta. Koti sijaitsee luonnonkauniilla alueella, hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten palveluiden äärellä. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta. Omaohjaaja-järjestelmän avulla kodissa varmistetaan suunnitelman mukainen kuntoutus arjessa

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Loisteessa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukas saa sisustaa ja kalustaa oman kotinsa kotoisaksi ja itsensä näköiseksi. Jokaisessa huoneessa on myös tilava wc/suihkutila. Kodin asukkaiden yhteisessä käytössä ovat oleskelu-, ruokailu- ja saunatilat. Loisteen turvallisella pihalla nautitaan kauniista kesäpäivistä, ihaillaan muuttuvaa syys- ja kevätluontoa sekä puuhataan talven riennoissa.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Kodissa tavoitteena on hyvän elämän mahdollistaminen joka päivä. Loisteessa eletään rikasta ja elämänmakuista arkea päivittäisten askareiden, koulun, työtoiminnan, harrastusten ja retkien parissa. Arki on virikkeellistä, monipuolista ja innostavaa. Kodissa nautitaan rennosta yhdessä olosta ja tekemisestä, aina jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Toiminnan punaisena lankana kulkee asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä omatoimisuuden, aktiivisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.011546,"lng":24.474253},"content":"<h4>Attendo Loiste</h4><p>Vaneritehtaantie 7, 13210 </br> 13210 Hämeenlinna </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.011546,24.474253' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Vaneritehtaantie 7, 13210,
13210 Hämeenlinna
Etelä-Suomi

Löydä meille