Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Maijala

Kivikouluntie 3, Lappajärvi

Tervetuloa meille

Riina Harju, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
41
Huoneen koko
40-59 m2
24/7 hoitaja
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Lappajärvellä sijaitseva Attendo Maijala tarjoaa ikäihmisille palveluasumista sekä tehostettua palveluasumsta, eli ympärivuorokautista hoivaa. Palveluasumisen paikkoja on 25 ja ympärivuorokautisen asumisen paikkoja 16. Hoivakotimme on turvallinen ja viihtyisä vaihtoehto ikäihmiselle, jolle itsenäinen arki ei ole enää mahdollista. Maijalan huoneet ovat tilavia, joten meille voi tulla asumaan myös pariskuntana.

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Maijalassa on viihtyisät yhteiset oleskelu- ja ruokatilat yhteiseen ajanviettoon. Omalla pihalla mahdollisuus turvalliseen ulkoiluun. Asukkaittemme käytössä on myös sauna, askartelu/viriketoimintatila sekä kuntosali.

Arki ja aktiviteetit

Yhteisöllinen arki

Maijalan jokapäiväistä toimintaa ja arkea ohjaavat arvot yksilöllisyysdestä ja samalla yhteisöllisyydestä. Kodissa eletään rikasta ja monipuolista arkea, jossa jokainen asukas saa elää oman tutun ja turvallisen rytminsä mukaisesti. Järjestämme monenlaista mukavaa aktiviteettia, joista jokainen löytää varmasti mieluiaa tekemistä. 

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.21813,"lng":23.61899},"content":"<h4>Attendo Maijala</h4><p>Kivikouluntie 3 </br> 62600 Lappajärvi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.21813,23.61899' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kivikouluntie 3,
62600 Lappajärvi
Länsi-Suomi

Löydä meille