Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Männistön sydän

Lönnrotinkatu 36, Kuopio

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
58
Huoneen koko
20,5-39 m2
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTero Muuri

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 0412

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Männistön Sydän on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Attendo Männistön Sydän sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee keskellä Kuopion Männistössä keskellä kaupunkia kaikkien palveluiden äärellä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Männistön Sydämessä on 58 asukashuonetta neljässä kerroksessa. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Asukkaat voivat sisustaa ja kalustaa omat huoneensa omilla tutuilla tavaroillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkaiden käytössä on lisäksi viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Ulkoilemaan pääsee helposti ja turvallisesti isolle luonnonläheiselle pihalle.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs jaaktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Järjestämme monipuolista ja mukavaa toimintaa piristämään asukkaiden arkea, kuten jumppaa, musiikkia, lukehetkiä ja tansseja. Ulkoilu kuuluu olennaisena osana palvelukodin arkeen. Toivotamme vierailijat aina tervetulleiksi ja teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Tervetuloa uuteen kotiisi

Lue, miten meille pääsee asukkaaksi.

Tutustu, mihin tukiin voit asukkaana olla oikeutettu.

Maukas ja ravitseva ruoka on osa hyvää hoivaa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.9013548,"lng":27.7026991},"content":"<h4>Attendo Männistön sydän</h4><p>Lönnrotinkatu 36 </br> 70500 Kuopio </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.9013548,27.7026991' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lönnrotinkatu 36,
70500 Kuopio
Itä-Suomi

Löydä meille