Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Mansikki

Lypsytarhantie 3, 80260, Joensuu

Tervetuloa meille

Susanna Hynninen, Palvelukodin johtaja (yhteydenotot arkisin 9-15)

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tuettu asuminen
Paikkojen määrä
23
Valmistunut
2017
Ryhmäkodit
3
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2853

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Mansikki on Joensuuhun syyskuussa 2017 avauttu kehitysvammaisten palvelukoti, jossa on 17 autetun asumisen asukaspaikkaa ja 6 tuetun asumisen asukaspaikkaa. Attendo Mansikissa eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu yksilöllisyyteen ja osallisuuteen sekä välittämiseen. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta. Omaohjaaja -järjestelmän avulla kodissa varmistetaan suunnitelman mukainen kuntoutus arjessa

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa on kaksi kuuden asukkaan ja yksi viiden asukkaan ryhmäkoti. Asunnot ovat noin 21 neliöisiä ja asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkaiden käytössä ovat yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha. Palvelukodin pihapiirissä erillisessä rakennuksessa sijaitsevat tuetun asumisen asunnot, joissa on 32m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone – keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Korostamme omatoimisuuden ylläpitoa ja merkitystä päivittäisessä elämässä. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun myös apuvälineiden kanssa.

"Lapsemme ensimmäinen oma koti. Hän onkin Mansikin niin kodikseen ottanut. Alusta lähtien viihtynyt Mansikissa todella hyvin. Täytyy sanoa, että on ollut meidän perheelle iso helpotus, että kaikki on mennyt näin mukavasti."

Asukkaan vanhemmat

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.60258,"lng":29.85831},"content":"<h4>Attendo Mansikki</h4><p>Lypsytarhantie 3, 80260 </br> 80260 Joensuu </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.60258,29.85831' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lypsytarhantie 3, 80260,
80260 Joensuu
Itä-Suomi

Löydä meille