Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Mariian Kartano

Arvidinkatu 7, 32200, Loimaa

Tervetuloa meille

Päivi Välitalo, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2013
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044- 4944753

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Loimaalle kesällä 2013 avattu Attendo Mariian Kartano on 60-paikkaisen ikäihmisten hoivakoti. Attendo Mariian Kartano tarjoaa ikäihmisille parasta mahdollista hoivaa, huolenpitoa ja palvelua. Hoivakodin neljässä ryhmäkodissa on kussakin 15 asuntoa ja yhteiseen käyttöön oleskelu- ja ruokailutilat.
Asukkaiden apuna ja tukena on ympäri vuorokauden osaava ja välittävä moniammatillinen henkilöstömme. Pyrimme säilyttämään asukkaan elämän mahdollisimman samansuuntaisen aja omannäköisenä kuin ennen meille muuttoa. Kaikille asukkaille nimetään omahoitaja ja omahoitaja tekee yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa hoitosuunnitelma, jossa arvioidaan asukkaan toimintakykyä, asetetaan hoidolle tavoitteet ja sovitaan asioiden hoitamisesta. Meillä työtä tehdään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaidemme hyvän arjen eteen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin neljässä ryhmäkodissa on kussakin 15 asuntoa ja jokaisella asukkaalla on oma 25m2 tilavalla wc/kylpyhuoneella varusteltu asuntonsa. Varmistamme yksityisyyden kaikille asukkaille, mutta yksinäinen ei tarvitse olla: seuraa ja apua on aina saatavilla. Yhteisissä oleskelutiloissa voi nauttia naapureiden seurasta ja myös piha on suunniteltu viihtyisäksi kokoontumispaikaksi.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Meillä asukkaan hyvä arki muodostuu asukkaalle mieleisestä yhteisestä tekemisestä tai rauhoittumisesta omiin puuhiin. Asukkaiden toiveiden mukaan saatamme yhdessä ulkoilla, leipoa, pelata bingoa, laulaa tai lukea lehtiä. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa joka rytmittää arkea. Mariiankartanossa tarjoillaan maittavaa kotiruokaa omasta keittiöstä hyvällä mielellä höystettynä. Teemme myös yhteistyötä alueen muiden toimijoiden, kuten seurakunnan, kuorojen ja päiväkotien, kanssa

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8575117,"lng":23.0287679},"content":"<h4>Attendo Mariian Kartano</h4><p>Arvidinkatu 7, 32200 </br> 32200 Loimaa </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8575117,23.0287679' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Arvidinkatu 7, 32200,
32200 Loimaa
Länsi-Suomi

Löydä meille