Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Martikkala

Martikaisentie 2, 40270 Palokka, Jyväskylä

Tervetuloa meille

Asta Laurell, Yksikön johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
25
Huoneen koko
20 m2 ja 35 m2
Valmistunut
2018
Martikkalan puhelin / hoitajat: 044 4944746

Palvelumme

Attendo Oy Martikkala & Tukikodit on Jyväskylän Palokassa sijaitseva 25-paikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumisen yksikkö, joka tarjoaa palveluasumisen palveluita 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Martikkalassa on kaksi yksikköä; 16-paikkainen tehostetun palveluasumisen 24h palvelutalo henkilöille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea sekä 9-paikkainen itsenäisemmän 12 h palveluasumisen tukikoti. Palveluasuminen on tarkoitettu henkilöille, jonka toimintakyky on siinä määrin alentunut psyykkisen sairauden vuoksi, etteivät he selviydy itsenäisestä asumisesta avopalveluiden turvin.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Jokaisella asiakkaalla on oma huone esteettömine suihku- ja wc-tiloineen. Yhteiset tilat kodissa ovat viihtyisät ja esteettiset. Valoisa ruokasali ja olohuone tarjoavat puitteet monenlaiselle toiminnalle. Lisäksi asiakkaiden käytössä on sauna ja pyykkitupa. Martikkalan aidatulla takapihalla on suuri terassi ja grillipaikka pihakeinuineen. Myös talon etupihalla on terassi. Samassa pihapiirissä sijaitsevat myös Martikkalan tukikodin rivitalot. Martikkalaan saapuminen on esteetöntä ja onnistuu esimerkiksi pyörätuolilla ramppien ja pihasuunnittelun ansiosta.

Arki ja aktiviteetit

Tavoitteenamme on turvallisen arjen, ohjauksen ja tuen kautta auttaa ihmistä auttamaan itse itseään ja tukea kuntoutumista mahdollisimman itsenäiseen elämään. Panostamme mahdollisimman voimauttavaan ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle asukkallemme yksilöllisen ratkaisunkohti itsenäisempää elämää. Tuemme asukkaiden kuntoutumista ja harjoittelemme yhdessä erilaisia arjen taitoja. Asukkaat saavat osallistua erilasiin arjen puuhiin omien voimavrojensa mukaan, esimerkiksi ruuanlaittoon, erilaisiin kotitöihin ja pihatöihin.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.3064729,"lng":25.7330293},"content":"<h4>Attendo Martikkala</h4><p>Martikaisentie 2, 40270 Palokka </br> 40270 Jyväskylä </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.3064729,25.7330293' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Martikaisentie 2, 40270 Palokka,
40270 Jyväskylä
Itä-Suomi

Löydä meille