Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Möllerin tupa

Jussintie 2, 60800, Ilmajoki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
28
Valmistunut
1997

Tervetuloa meille

Kuntoutusyksikön päällikköMarjo Takkunen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0447800441

Palvelumme

Möllerin tupa on Ilmajoella sijaitseva 28-paikkainen kuntoutusyksikkö mielenterveyskuntoutujille. Möllerin tuvalla on 15 palveluasumisen asukashuonetta. Samassa pihapiirissä sijaitsevilla Eeliksen tukiasunnoissa on 12 tukiasuntoa kuntoutujille, jotka harjoittelevat itsenäisempää arjen hallintaa. Möllerin tupa sijaitsee viihtyisällä alueella kävelyetäisyyden päässä keskustan palvelu- ja harrastetarjonnasta. Jokaiselle asukkaalle nimetään omaohjaaja ja laaditaan henkilökohtainen kuntoutussuunnitelma. Toimintamme pohjautuu yhteisön viikko-ohjelmaan, jota toteutetaan yksilöllisesti RAI-arvioinnin ja kuntoutussuunnitelman mukaisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Kodin tiloissa on huomioitu kuntoutujien tarpeet ja yksilöllisyys. Möllerin tuvalla jokaisella asukkaalla on huoneensa, oma koti. Huoneensa asukas saa niin halutessaan sisustaa ja kalustaa mieleisekseen. Kodin muut viihtyisät tilat, kuten keittiö-, ruokailu- ja oleskelutilat sekä sauna ja pihamaa ovat asukkaiden yhteisessä käytössä.

Arki ja aktiviteetit

Möllerin tuvan toimintaan kuuluu tavallisten elämään sekä henkilökohtaiseen hyvinvointiin liittyvien asioiden hoito ja opettelu. Yhdessä asukkaiden kanssa asioidaan muun muassa kaupassa, pankissa sekä apteekissa. Myös arkipäiväisten asioiden, kuten esimerkiksi ruuanlaiton, siivoamisen ja hygienian hoidon opettelu kuuluvat Möllerin tuvan toimintaan.

Asukkaita kannustetaan osallistumaan toimintaan, jokaisen voimavarat ja toimintamahdollisuudet huomioiden. Kodin innostavasta ja monipuolisesta viriketoiminnasta löytyy jokaiselle kuntoutujalle mieleistä tekemistä. Virikkeitä asukkaille tarjotaan muun muassa liikunnan, käsitöiden, työtoiminnan, keskustelun ja ulkoilun parista. Lisäksi kuukausittaiset retket ja tutustumiskäynnit vaihteleviin kohteisiin tuovat arkeen rikkautta ja vaihtelevuutta. Möllerin tuvalla asukkaat saavat myös rentoutua ja viettää vapaa-aikaa toiveidensa mukaisesti.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.731592,"lng":22.565992},"content":"<h4>Attendo Möllerin tupa</h4><p>Jussintie 2, 60800 </br> 60800 Ilmajoki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.731592,22.565992' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Jussintie 2, 60800,
60800 Ilmajoki
Länsi-Suomi

Löydä meille