Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Muurutvirta

Putaanpolku 1, 73460 Muuruvesi, Kuopio

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut
Paikkojen määrä
36
Huoneen koko
13-15 m2
Valmistunut
2011

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTarja Suni

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0447505111

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Kuopiossa Juankosken Muuruvedellä sijaitseva Muurutvirta on 36 -paikkainen palvelukoti, joka tarjoaa ikääntyneille ja kehitysvammaisille asukkaille yksilöllisiä hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita. Koti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Putaansaaressa Akonveden ympäröimänä. Muurutvirran hoitokodissa käytetään myös vihreän hoivan (green care) periaatteita. Talon asukkailla on oikeus luontoon vuoden jokaisena päivänä. Kodissa panostetaan myös liikuntaan, sosiaalisiin suhteisiin ja yhteisölliseen kokemiseen. Asukkaiden apuna ja tukena on osaava ja välittävä moniammatillinen tiimi, joka koostuu muun muassa lähihoitajista ja sairaanhoitajista. Muuruvirran henkilökunta kannustaa, rohkaisee ja aktivoi asukkaita omien voimavarojen mahdollisen monipuoliseen käyttöön sekä aktiiviseen arkeen, yksilölliset voimavarat huomioiden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Koti ja sen ympäristö ovat esteettömiä ja suunniteltu käyttäjäryhmälleen sopivaksi. Asukkailla on oma huoneensa ja kaikille kodin asukkaille yhteinen oleskelu- ja ruokailutila sijaitsee talon keskellä. Yhteisessä oleskelutilassa on leivinuuni, joka tuo lämpöä ja viihtyvyyttä oleskelutilaan. Asukashuoneet ovat jakaantuneet rakennuksen kahdelle eri käytävälle. Molemmista siivistä on pääsy aidatulle oleskelupihalle ja terassille. Yhteiset saunatilat ovat myös asukkaiden käytössä ja pihapiiristä löytyy myös rantasauna, joka lämpiää kesäaikaan viikottain. Pihapiirin grillikota, kasvihuone ja rantasauna mahdollistavat arkiset ja kodinomaiset kokemukset lähellä luontoa. Luonnossa liikkumisen ja tekemisen ohella asukkaat saavat käydä kukin kuntonsa ja vointinsa mukaisesti kodin kuntosalilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kodissa järjestetään virkistystoimintaa lähes päivittäin. Henkilökunta ohjaa virkistystoimintaa muun muassa yhteislaulun, lehdenlukutuokioiden, leivonnan, leikkien ja sananlaskujen sekä lähiympäristön retkien ja vierailijoiden muodossa. Kaikissa kodin aktiviteeteissä ja toimissa huomioidaan myös asukkaiden esittämät toiveet ja kiinnostuksen kohteen.
Arjen toiminnan lisäksi kodissa huomioidaan vuodenkiertoon liittyvät tapahtumat ja perinteet, juhlapyhät ja syntymäpäivät. Meillä eletään monipuolista, elämänmakuista arkea ja juhlaa, jossa jokainen asukas elää oman totutun elämänrytminsä mukaisesti. Myös asukkaiden läheiset ja ystävät ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan kodin arkeen ja asukkaiden elämään.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.01161,"lng":28.250021},"content":"<h4>Attendo Muurutvirta</h4><p>Putaanpolku 1, 73460 Muuruvesi </br> 73460 Kuopio </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.01161,28.250021' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Putaanpolku 1, 73460 Muuruvesi,
73460 Kuopio
Itä-Suomi

Löydä meille