Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Myllynsiipi

 Ylämyllyntie 4, 40640, Jyväskylä

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Valmistunut
2016

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot arkisin 9-15)Marjut Tapiola-Harju

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0447404098

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Palvelukoti Myllynsiipi on Jyväskylässä sijaitseva 15 -paikkainen koti, joka tarjoaa kuntouttavia ja voimavaralähtöisiä hoiva- ja asumispalveluita kehitysvammaille asukkaille. Kodin lähietäisyydellä ovat Myllyjärven monimuotoiset palvelut ja aktiviteetit. Asuminen Myllynsiiven autetussa yksikössä on tarkoitettu ympärivuorokautista tukea tarvitseville kehitysvammaisille aikuisille. Kodin toiminnan tavoitteena on tarjota paljon tukea tarvitseville asukkaille monipuoliset mahdollisuudet osallistua ja harjoitella elämiseen sekä asumiseen liittyviä taitoja. Kodin jokaiselle asukkaalle tehdään kuntoutussuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti sekä tarpeen mukaisesti. Asukaslähtöisessä kuntoutussuunnitelmassa huomioidaan asukkaan omat voimavarat sekä kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet. Kuntoutussuunnitelmaa toimii arkea ohjaavana punaisena lankana. Sen laadintaan voivat osallistua asukkaan ja tälle nimetyn oma-ohjaajan lisäksi myös läheiset sekä tarvittaessa kunnan tai kaupungin taho.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Myllynsiiven nykyaikaiset tilat ovat esteettömät ja niissä on turvallista liikkua. Palvelukodissa on tilat 15 asukkaalle ja kodin jokaisella asukkaalla on käytössään oma huone, joissa on ajanmukaiset wc -ja kylpyhuonetilat. Asukkaat saavat kalustaa ja sisustaa huoneensa omilla tavaroillaan mieleisekseen ja kotoisaksi. Oman huoneen lisäksi asukkailla on käytössään kodin viihtyisät yhteiset tilat joissa ruokaillaan, rentoudutaan, nautitaan yhdessä olosta sekä osallistutaan viriketoimintaan ja arjen askareisiin.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Kodin asukkaille mahdollistetaan myös osallistuminen erilaisiin harrastus- ja työtoimintoihin niin palvelukodissa kuin sen ulkopuolellakin. Arkipäivää rytmittävät kodin pienten askareitten parissa touhuaminen, työ- ja viriketoiminta, harrastukset, opiskelut sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit, mielenkiintoisia vieraita unohtamatta. Myllynsiiven toiminnassa hyödynnetään Toimi-menetelmää voimavarojen ja psykososiaalisen toimintakyvyn kuvaamiseen. Kodin asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat aina lämpimästi tervetulleita osallistumaan asukkaan arkeen, kuntoutukseen ja kodin toimintaan.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.214967,"lng":25.690376},"content":"<h4>Attendo Myllynsiipi</h4><p> Ylämyllyntie 4, 40640 </br> 40640 Jyväskylä </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.214967,25.690376' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

 Ylämyllyntie 4, 40640,
40640 Jyväskylä
Itä-Suomi

Löydä meille