Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Nurmelakoti

Nurmelanpolku 4, 44800, Pihtipudas

Tervetuloa meille

Heli Marttinen, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tukiasuminen, Palveluasuminen, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
16
Huoneen koko
n. 20 m2
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0400-938929 ja 044-7834197

Yksilöllistä tukea

Attendo Nurmelakodit tarjoaa asumis-, kuntoutus ja kotihoidonpalveluita mielenterveyskuntoutujille. Kodin toiminnan tavoitteena on vastata kuntoutujien yksilöllisiin hoidollisiin tarpeisiin ja tarjota hyvän elämän perusteet turvallisessa, inhimillisessä ja viihtyisässä asuinympäristössä. Kuntoutujien kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehditaan ja palvelut suunnitellaan yhdessä kuntoutujien, heidän läheisten sekä hoitoverkoston kanssa. Kodissa tuetaan kuntoutujien elämänhallintaa ja pyritään vahvistamaan kuntoutujien minäkuvaa, itsetuntoa ja motivaatiota kuntoutumiseen. Kuntoutujan tukena on nimetty omaohjaaja, jonka johdolla laaditaan yksilöllinen kuntoutusuunnitelma. Kuntoutuksen keskeisinä tavoitteina ovat arkielämän ja sairauden hallinta sekä yhteiskuntaan sijoittuminen. Ohjauksessa painotetaan kuntoutujalähtöistä, kuntoutujien voimavaroja ja osallistumista tukevaa ajattelu- ja toimintatapaa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Oma koti

Asumispalvelut perustuvat kuntoutujien yksilöllisiin tarpeisiin. Asuminen tapahtuu palvelukotien asuinyhteisöissä tai tukiasunnoilla. Yhteisössä asuttaessa kuntoutujan käytettävissä ovat oman huoneen lisäksi yhteiset oleskelu-, ruokailu-, keittiö- ja saniteettitilat. Tukiasunnot ovat rinnastettavissa rivi- tai kerrostaloasumiseen, jossa jokaisella kuntoutujalla on oma yksiö tai kaksio. Tilat ovat valmiiksi kalustettuja ja sisustettuja mutta kuntoutujat voivat tuoda huoneisiin myös omia kalusteita tai halutessaan kalustaa asunnon kokonaan omilla tavaroillaan.

Arki ja aktiviteetit

Mielekäs, monipuolinen, asukkaittensa näköinen arki tukee kuntoutusta. Kuntoutujia kannustetaan osallistumaan matkoille, retkille, virkistys – ja koulutustilaisuuksiin sekä kuntoutumiskursseille. Omaiset ja ystävät voivat vierailla kodeissamme ja osallistua mahdollisuuksiensa mukaan läheisensä hoitoon ja kuntoutukseen. Virkistystoimintana järjestetään erilaisten teemojen mukaisia juhlia, tapahtumia, vierailuja ja retkiä. Kodilla tuetaan ja kannustetaan kuntoutujia osallistumaan myös erilaisiin kodin ulkopuolisiin vapaa-ajan toimintoihin ja harrastuksiin.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.36531,"lng":25.591856},"content":"<h4>Attendo Nurmelakoti</h4><p>Nurmelanpolku 4, 44800 </br> 44800 Pihtipudas </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.36531,25.591856' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Nurmelanpolku 4, 44800,
44800 Pihtipudas
Länsi-Suomi

Löydä meille