Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Olkakivi

Aapelintie 17, 82900, Savonlinna

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
25

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaSatu Laine

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Olkakiven toiminnan tavoitteena on tukea yksilöllisesti ja yhteisöllisesti kuntoutujaa eri elämänvaiheissa. Tavoitteena on itsenäiseen asumiseen opettelu ja siihen siirtyminen. Asukkaiden tukena ja apuna on moniammatillinen henkilökunta ympäri vuorokauden. Palvelut suunnitellaan asukkaalle yksilöllisesti, huomioiden jokaisen asiakkaan tarpeet ja elämäntilanne.

Katso virtuaaliesittelyt Olkakiven tiloista (360°)

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Attendo Olkakiven rakennuksia on yhteensä kolme. Päärakennuksessa on 16 tehostetun asumisen paikkaa. Huoneet ovat 21.4 neliötä. Päärakennuksessa on yhteinen oleskelutila, jossa on yhteinen ruokailutila ja saunaosasto asukkaille. A-rakennuksessa on 5 palveluasumisen paikkaa. Huoneet ovat 31-32 neliötä. B-rakennuksessa on 4 palveluasumisen paikkaa ja huonekoko on 31-32 neliötä. B-rakennuksessa on yksi yhteinen oleskelutila, jossa on ruokailutila, keittiö, sekä saunaosasto. Kaikista rakennuksista pääsee ulos terassille/kuistille. Attendo Olkakivi tarjoaa asukkailleen kodinomaisen ja viihtyisän luonnonläheisen ympäristön. Savonlinnan kaunis vesistö Pihlajavesi on aivan palvelukodin äärellä.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Asukkaita ohjataan osallistumaan sosiaaliseen kanssakäymiseen ja yhteisölliseen toimintaan, jossa huomioidaan kunkin asukkaan voimavarat ja lähtökohdat. Asukkaita kannustetaan oppimaan uutta ja kehittämään omia valmiuksiaan. Arki on aktiivista ja asukkaittensa näköistä. Toimintaa ohjaavat arvot läheisyydestä, rehellisyydestä, avoimuudesta sekä yksillöllisyyden ja yhteisöllisyyden mahdollistamisesta.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Miten palvelukodin asukkaaksi pääsee, mitä tarkoittaa tehostettu palveluasuminen, voiko lemmikki muuttaa kanssani palvelukotiin ? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.88469,"lng":28.794253},"content":"<h4>Attendo Olkakivi</h4><p>Aapelintie 17, 82900 </br> 57710 Savonlinna </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.88469,28.794253' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Aapelintie 17, 82900,
57710 Savonlinna
Itä-Suomi

Löydä meille