Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Painiitty

Kutsuntatie 5, 02650, Espoo

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut
Paikkojen määrä
24
Huoneen koko
21 ja 32,5 m2
Valmistunut
2019

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja (yhteydenotot ark. 9-15)Tiina Salonranta

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1340

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Painiitty on Espooseen keväällä 2019 avattu kehitysvammaisten palvelukoti. Painiitty tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Palvelukodissa on 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 10 tuetun asumisen paikkaa. Palvelukodissa on lisäksi yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha. Henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden.

Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta. Omaohjaaja-järjestelmän avulla kodissa varmistetaan suunnitelman mukainen kuntoutus arjessa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 21m2 kokoisia ja asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkailla on käytettävissään myös yhteistilat sekä ruokailutila, joissa on mukava tavata naapureita ja viettää yhteistä aikaa. Palvelukodin tuetun asumisen asunnot itsenäisemmin pärjääville asukkaille ovat kooltaan 32m2-35m2. Asunnoissa on olohuone, keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Arki on virikkeellistä, monipuolista ja innostavaa. Kodissa nautitaan rennosta yhdessä olosta ja tekemisestä, aina jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Toiminnan punaisena lankana on omatoimisuuden vahvistaminen ja omannäköisen elämän mahdollistaminen. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden matalan kynnyksen liikkumiseen ja ulkoiluun.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2303705,"lng":24.8260515},"content":"<h4>Attendo Painiitty</h4><p>Kutsuntatie 5, 02650 </br> 02650 Espoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2303705,24.8260515' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kutsuntatie 5, 02650,
02650 Espoo
Etelä-Suomi

Löydä meille