Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Painiitty

Kutsuntatie 5, 02650, Espoo

Tervetuloa meille

Tiina Salonranta, Palvelukodin johtaja

yhteydenotot ark. 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut
Paikkojen määrä
24
Huoneen koko
21 ja 32,5 m2
Valmistunut
2019
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1340

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Painiitty on Espooseen keväällä 2019 avattu kehitysvammaisten palvelukoti. Painiitty tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Palvelukodissa on 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 10 tuetun asumisen paikkaa. Palvelukodissa on lisäksi yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha. Henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden.

Moniammatillinen työyhteisö on asukkaiden tukena ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen. Asuminen toteutetaan pienryhmissä tai yksilöllisessä ohjauksessa asukkaiden tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Yksilökeskeisillä elämänsuunnittelun menetelmillä asukkaat sekä heidän läheisensä otetaan mukaan hoidon suunnitteluun.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 21m2 kokoisia ja asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkailla on käytettävissään myös yhteistilat sekä ruokailutila, joissa on mukava tavata naapureita ja viettää yhteistä aikaa. Palvelukodin tuetun asumisen asunnot itsenäisemmin pärjääville asukkaille ovat kooltaan 32m2-35m2. Asunnoissa on olohuone, keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Arki on virikkeellistä, monipuolista ja innostavaa. Kodissa nautitaan rennosta yhdessä olosta ja tekemisestä, aina jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Toiminnan punaisena lankana on omatoimisuuden vahvistaminen ja omannäköisen elämän mahdollistaminen. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden matalan kynnyksen liikkumiseen ja ulkoiluun.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2303705,"lng":24.8260515},"content":"<h4>Attendo Painiitty</h4><p>Kutsuntatie 5, 02650 </br> 02650 Espoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2303705,24.8260515' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kutsuntatie 5, 02650,
02650 Espoo
Etelä-Suomi

Löydä meille