Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Parolanpuisto

Myllytie 13, 13720 Parola, Hattula

Tervetuloa meille

Tiina Läksy, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Senioriasunnot, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1583

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Parolanpuisto on Hattulassa sijaitseva, 30-paikkainen palvelukoti. Parolanpuistossa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa ja huolenpitoa. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoivasuunnitelma. Talomme on viihtyisä ja turvallinen vaihtoehto kodiksi, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat kooltaan noin 20 neliömetriä. Jokaisessa huoneessa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Yhteiset tilat on suunniteltu niin, että asiakkaat voivat oleskella, liikkua ja toimia hoitoyksikössä esteettömästi ja turvallisesti. Viihtyisissä oleskelutiloissa on mukava tavata naapureita ja viettää yhteistä aikaa. Parolanpuiston asukkaiden käytössä on myös kaunis ja turvallinen piha-alue, jossa pääsee liikkumaan helposti apuvälineidenkin kanssa.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Parolanpuistossa korostamme ulkoilun ja luonnon virkistävää vaiktuusta. Ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Ulko- ja sisätilat suunnitellaan teeman mukaiseksi. Pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja. Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista. Perushoidolliset toimet (henkilökohtainen hygienia, pukeminen jne.) hoidetaan mahdollisuuksien mukaan asukkaan tottumusten mukaisesti Yksilölliset sairaanhoidolliset toimenpiteet lomitetaan päivään. Järjestämme monenlaista mukavaa ja virkistävää toimintaa johon voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Järjestämme mm. luonto-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa.

Seuraa arkea Attendo Parolanpuistossa!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.05663,"lng":24.367},"content":"<h4>Attendo Parolanpuisto</h4><p>Myllytie 13, 13720 Parola </br> 13720 Hattula </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.05663,24.367' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Myllytie 13, 13720 Parola,
13720 Hattula
Etelä-Suomi

Löydä meille