Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Pekkala

Kangasrouskuntie 42, 90650, Oulu

Tervetuloa meille

Saara Kotajärvi, Attendo Pekkala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Lastensuojelu
Paikkojen määrä
7
Valmistunut
2019
Attendon Pekkala on uusi elokuussa 2019 avattu 7-paikkainen, rauhallisella pientaloalueella sijaitseva lastensuojeluyksikkö kuntouttavaa sijoitusta tarvitseville 12-17-vuotialle nuorille.

Palvelumme

Ammattitaitoista tukea

Yksikkömme sijaitsee Oulussa, viehättävällä ja rauhallisella pientaloalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella ja palvelujen läheisyydessä. Pekkalan erityisosaaminen painottuu psyykkisesti oireileviin nuoriin. Meillä on kokenut ja moniammatillinen työryhmä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista. Henkilökunnallamme on psykiatrista ja neuropsykiatrista erityisosaamista. Kuntoutuksemme perustuu hoidolliseen kasvatustyöhön yhdessä nuoren ja perheen kanssa, perhetyöhön, yhteisöllisiin menetelmiin ja yksilölliseen omaohjaajatyöskentelyyn.

Kasvatus- ja kuntoutustyömme perusteita ovat voimavarakeskeisyys, dialogisuus, narratiivisuus, ja ratkaisukeskeisyys. Me korostamme erityisesti avointa vuorovaikutusta sekä lapsen ja nuoren osallisuutta. Yhteisöllisiä menetelmiämme ovat muun muassa viikoittainen nuorten kokous, yhteisentoiminnanpäivä kerran viikossa, avoimet kuukausikoosteet ja leiritoiminta.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.03027,"lng":25.5396},"content":"<h4>Attendo Pekkala</h4><p>Kangasrouskuntie 42, 90650 </br> 90650 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.03027,25.5396' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kangasrouskuntie 42, 90650,
90650 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille