Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Pommeri

Opintie 14-16, 12700, Loppi

Tervetuloa meille

Johanna Toivonen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Senioriasunnot, Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444941763

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Lopelle 2018 valmistunut Attendo Pommeri on kotoisa ikäihmisten palvelukoti 30 asukkaalle. Tarjoamme palveluasumista, kevyttä palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Kaikki palvelumme räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkaaksi Pommeriin pääsee joko palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat kooltaan 20 neliömetriä. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla. Pommerin kaikki tilat on suunniteltu ikäihmisten erityistarpeet huomioiden esteettömiksi ja turvallisiksi.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Pommerissa muotoutuu asukkaan tottumusten mukaisesti. Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista. Perushoidolliset toimet (henkilökohtainen hygienia, pukeminen jne.) hoidetaan mahdollisuuksien mukaan asukkaan tottumusten mukaisesti. Yksilölliset sairaanhoidolliset toimenpiteet lomitetaan päivään. Kodilla järjestetään monipuolista ja mielekästä toimintaa johon auskkaat voivat osallistua omien voimavarojensa mukaisesti. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota: toivotamme asukkaan läheiset aina tervetulleiksi vierailulle.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.7137136,"lng":24.4415742},"content":"<h4>Attendo Pommeri</h4><p>Opintie 14-16, 12700 </br> 12700 Loppi </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.7137136,24.4415742' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Opintie 14-16, 12700,
12700 Loppi
Etelä-Suomi

Löydä meille