Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Pommeri

Opintie 14-16, 12700, Loppi

Tervetuloa meille

Johanna Toivonen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Senioriasunnot, Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1763

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Lopelle 2018 valmistunut Attendo Pommeri on kotoisa ikäihmisten palvelukoti 30 asukkaalle. Tarjoamme palveluasumista, kevyttä palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Kaikki palvelumme räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkaaksi Pommeriin pääsee joko palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat kooltaan 20 neliömetriä. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla. Pommerin kaikki tilat on suunniteltu ikäihmisten erityistarpeet huomioiden esteettömiksi ja turvallisiksi.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Pommerissa muotoutuu asukkaan tottumusten mukaisesti. Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista. Perushoidolliset toimet (henkilökohtainen hygienia, pukeminen jne.) hoidetaan mahdollisuuksien mukaan asukkaan tottumusten mukaisesti. Yksilölliset sairaanhoidolliset toimenpiteet lomitetaan päivään. Kodilla järjestetään monipuolista ja mielekästä toimintaa johon auskkaat voivat osallistua omien voimavarojensa mukaisesti. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota: toivotamme asukkaan läheiset aina tervetulleiksi vierailulle.

Kuntouttava toiminta

Kuntouttava toiminta Pommerissa

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti Päivi Lehto, puh. 041 731 3354 tai paivi.lehto@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.7137136,"lng":24.4415742},"content":"<h4>Attendo Pommeri</h4><p>Opintie 14-16, 12700 </br> 12700 Loppi </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.7137136,24.4415742' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Opintie 14-16, 12700,
12700 Loppi
Etelä-Suomi

Löydä meille