Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Rautu

Raudunkuja 1, Espoo

Tervetuloa meille

Tiina Salonranta, Palvelukodin johtaja

yhteydenotot ark. 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut
Paikkojen määrä
26
Erikoisosaaminen
kehitysvammaiset nuoret ja lapset,autismin kirjon henkilöt
Valmistunut
2022

Haluaisitko työskennellä kehitysvammaisten henkilöiden parissa uudessa ja toimivassa ympäristössä?

Attendo Raudussa on rekrytointi käynnissä. Ota yhteyttä palvelukodin johtajaan Tiinaan ja kysy lisätietoja tai lähetä hakemus urasivujemme kautta.

Tervetuloa töihin Attendo Rautuun!

Katso video

Yksilöllistä tukea ja yhteisöllisyyttä

Attendo Rautu on Espooseen syksyllä 2022 avautuva palvelukoti, joka tarjoaa asumispalvelua kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille sekä tilapäishoitoa lapsille ja nuorille. Koti tarjoaa asukkaille yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen uusissa, viihtyisissä tiloissa. Attendo Raudussa on 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa, 6 palveluasumisen paikkaa ja 5 tilapäishoitopaikkaa alle 18-vuotiaille lapsille.

Moniammatillinen työyhteisö on asukkaiden tukena ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen. Asuminen toteutetaan pienryhmissä tai yksilöllisessä ohjauksessa asukkaiden tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Yksilökeskeisillä elämänsuunnittelun menetelmillä asukkaat sekä heidän läheisensä otetaan mukaan hoidon suunnitteluun.

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.19305,"lng":24.80024},"content":"<h4>Attendo Rautu</h4><p>Raudunkuja 1 </br> 02130 Espoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.19305,24.80024' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Raudunkuja 1,
02130 Espoo
Etelä-Suomi

Löydä meille