Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Repola

Palkkisillantie 17, 16900, Lammi

Tervetuloa meille

Marika Saari-Thurén (yhteydenotot ark 9-15),

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2015
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2937

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Repola on lämminhenkinen palvelukoti 15:lle kehitysvammaiselle asukkaalle. Tarjoamme tehostettua palveluasumista nykyaikaisissa ja viihtyisissä tiloissa lähellä Lammin keskustaa. Kodin jokaiselle asukkaalle tehdään hoito- ja palvelusuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti sekä tarpeen mukaisesti. Asukaslähtöisessä hoito- ja palvelusuunnitelmassa huomioidaan asukkaan tarpeet ja omat voimavarat ohjaten henkilökunnan työtä asukaslähtöiseen hoitoon ja ohjaukseen. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Kaikki palvelukodin tilat on suunniteltu huomioiden asukkaiden erityistarpeet. Palvelukodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 25 neliöisiä ja niissä on invamitoitettu wc/suihkutila. Asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha sekä henkilökuntamme järjestämät erilaiset ryhmä- ja viriketoiminta takaavat asukkaiden viihtyvyyden. Ympäristössä on hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymaastot ja piha on aidattu turvalliseksi.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Attendo Repolan arki on asukkaittensa näköistä. Kunnioitamme asukkaitten itsemääräämisoikeutta ja kannustamme omatoimisuuteen. Kodissa arkeen kuuluvat erilaiset jokapäiväiset kodin askareet, harrastukset, kerhot sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita vierailemaan!

Seuraa arkea palvelukodeissamme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.0709581,"lng":24.9958342},"content":"<h4>Attendo Repola</h4><p>Palkkisillantie 17, 16900 </br> 16900 Lammi </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.0709581,24.9958342' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Palkkisillantie 17, 16900,
16900 Lammi
Etelä-Suomi

Löydä meille