Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Onnentupa, Ristijärven palvelukeskus

Saukontie 2, 88400, Ristijärvi

Tervetuloa meille

Hanna-Kaisa Mertanen, Hoivakodin johtaja

Olen tavoitettavissa arkisin klo 8-16. Hoitajat tavoitat 24/7 numerosta 044 261 5913.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
22
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2020
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 261 5913

Palvelumme

Yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä

Onnentupa on avautunut vuonna 2020 Ristijärven palvelukeskuksen yhteyteen. Palvelukeskuksessa toimivat Kainuun soten hoitokoti, terveysasema monipuolisine palveluineen sekä Ristijärven kunnan päiväkoti. Lyhyen kävelymatkan päässä on kauppa ja muita päivittäispalveluita.

Attendo Onnentupa tarjoaa kodinomaista ja kuntouttavaa palveluasumista ikääntyneille asukkaille. Viihtyisässä ympäristössä sijaitsevassa hoivakodissa on 22 pitkäaikaiseen asumiseen tarkoitettua tehostetun palveluasumisen paikkaa. Onnentuvan toiminta perustuu asukkaiden yksilöllisen elämäntarinan ja tarpeiden ymmärtämiseen ja niiden huomioimiseen päivittäisessä hoivatyössä. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Attendo Onnentuvassa jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Henkilökuntamme koostuu aidosti sydämellään työtä tekevistä, sosiaali-ja/tai terveysalan perustutkinnon suorittaneista alan ammattilaisista.

Asukkaan omaiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat aina tervetulleita osallistumaan asukkaan ja palvelukodin arkeen ja juhlaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Kodinomaista elämää

Attendo Onnentuvassa on 22 huonetta. Asukashuoneet ovat kooltaan noin 21,5 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc-/suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta osa huoneista on muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Onnentuvassa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja tanssin tahdissa, ulkoilun ja lenkkeilyn sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.504897,"lng":28.2151782},"content":"<h4>Attendo Onnentupa, Ristijärven palvelukeskus</h4><p>Saukontie 2, 88400 </br> 88400 Ristijärvi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.504897,28.2151782' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Saukontie 2, 88400,
88400 Ristijärvi
Itä-Suomi

Löydä meille