Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Ristijärven palvelukeskus, Attendo Onnentupa

Saukontie 2, 88400, Ristijärvi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
22
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2020

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaNonna Tammisalo

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0442615913

Palvelumme

Yhteistyötä Ristijärvellä

Ristijärven palvelukeskus avautuu vuonna 2020. Palvelukeskus yhdistää kunnan sosiaalipalveluita saman katon alle. Attendo tuottaa palvelukeskukseen tehostettua palveluasumista 22 ikääntyneelle Attendo Onnentuvassa sekä valmistuskeittiön ja lounaskahvilan palvelut. Ristijärven palvelukeskukseen tulee Kainuun soten hoitokoti, terveysasema monipuolisine palveluineen sekä Ristijärven kunnan päiväkoti. Lyhyen kävelymatkan päässä on kauppa ja muita päivittäispalveluita.

Attendo Onnentuvassa jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Onnentuvassa on 22 huonetta. Asukashuoneet ovat kooltaan noin 21,5 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc-/suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta osa huoneista on muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Onnentuvassa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja tanssin tahdissa, ulkoilun ja lenkkeilyn sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.504897,"lng":28.2151782},"content":"<h4>Attendo Ristijärven palvelukeskus, Attendo Onnentupa</h4><p>Saukontie 2, 88400 </br> 88400 Ristijärvi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.504897,28.2151782' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Saukontie 2, 88400,
88400 Ristijärvi
Itä-Suomi

Löydä meille