Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Ruusakoti

Norolantie 2B, 40250, Jyväskylä

Tervetuloa meille

Teea Laukkarinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen
Huoneen koko
21-30 m2
24/7 hoitaja
Kyllä

Palvelumme

Ruusakoti lyhyesti

Attendo Ruusakoti on Jyväskylän Palokassa sijaitseva 16-paikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumisen yksikkö, joka tarjoaa tehostetun palveluasumisen palveluita. Ruusakoti on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja joiden toimintakyky on siinä määrin alentunut psyykkisen sairauden vuoksi, etteivät he selviydy itsenäisestä asumisesta avopalveluiden turvin.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Jokaisella asiakkaallamme on oma huone esteettömine suihku- ja wc-tiloineen. Yhteiset tilat kodissa ovat viihtyisät ja esteettiset. Valoisa ruokasali ja olohuone tarjoavat puitteet monenlaiselle toiminnalle. Lisäksi asiakkaiden käytössä on sauna ja pyykkitupa. Ruusakodin takapihalla on terassi ja grillipaikka. Ruusakotiin saapuminen on esteetöntä ja onnistuu esimerkiksi pyörätuolilla ramppien ja pihasuunnittelun ansiosta.

Arki Ruusakodilla

Turvallinen ja kuntouttava arki

Tavoitteenamme on turvallisen arjen, ohjauksen ja tuen kautta auttaa ihmistä selviytymään jokapäiväisistä arkisista askareista. Panostamme mahdollisimman voimauttavaan ja kuntouttavaan työhön. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle asukkallemme yksilöllisen tuen. Asukkaat saavat osallistua erilasiin arjen puuhiin omien voimavrojensa mukaan, esimerkiksi erilaisiin kotitöihin ja pihatöihin.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.28506,"lng":25.74933},"content":"<h4>Attendo Ruusakoti</h4><p>Norolantie 2B, 40250 </br> 40250 Jyväskylä </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.28506,25.74933' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Norolantie 2B, 40250,
40250 Jyväskylä
Itä-Suomi

Löydä meille