Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Ruusula

Isokatu 34, 85800, Haapajärvi

Tervetuloa meille

Helena Pietilä-Alajoutsijärvi, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20,3 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4941382

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Ruusula on moderni, 30-paikkainen hoivakoti, joka on avattu elokuussa 2018. Attendo Ruusula on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat meillä päivittäisen toimintamme kulmakivi.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat kooltaan 20 m2 Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Viihtyisissä yhteistiloissa on mukava viettää aika aja tavata naapureita. Hoivakodin kaikki tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja virkistää mieltä. Attendo Ruusulassa järjestämme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa sekä mielekkään arjen maustettuna ohjelmalla: laulutuokioita, pelejä, muistelutuokioita, lehdenlukua sekä jumppaa. Leipominen on ollut monelle rakas harrastus ja arvokas rutiini, joten leipomisesta pitävien kanssa pyöräytämme kahvipöytään tuoksuvia leivonnaisia. Myös ruokailuhetket rytmittävät arkea ja ovat osa yhteistä aikaa. Meillä tarjoillaan maittavaa suomalaista kotiruokaa asukkaiden toiveita kuunnellen ja juhlapyhät huomioiden.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.757619,"lng":25.3132797},"content":"<h4>Attendo Ruusula</h4><p>Isokatu 34, 85800 </br> 85800 Haapajärvi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.757619,25.3132797' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Isokatu 34, 85800,
85800 Haapajärvi
Länsi-Suomi

Löydä meille