Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Saaristo

Tervaniitynkatu 1, 70840, Kuopio

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
21,5 m2
Valmistunut
2009

Tervetuloa meille

vs. Hoivakodin johtajaInkeri Saari

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4944117

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Saariston Hoivakeskus sijaitsee Kuopiossa, luonnonkauniissa Saaristokaupungissa. Hoivakeskuksessa on 30 asukaspaikkaa. Tuotamme palveluasumista, tehostettua, ympärivuorokautista palveluasumista sekä omaishoitajien vapaapäiviksi vuorohoitoa. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Meillä asuminen on portaatonta, eli pois ei tarvitse muuttaa kunnon huonontuessakaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Saaristossa on kaksi ryhmäkotia, joissa on 30 huonetta sekä yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat. Molemmissa ryhmäkodeissa on oma aidattu piha-alue. Asunnot ovat 21,5 neliöisiä ja kaikissa on oma kylpyhuone. Huoneissa on jo valmiina laadukas sähkösänky, yöpöytä ja vaatekaapit. Muuten asukkaat voivat kalustaa kotinsa itse yhdessä omaistensensa kanssa omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodissa on myös sauna, joka lämpenee asukkaiden toivoessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tarjoamme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa sekä mielekkään arjen maustettuna ohjelmalla: lauluhetkiä, konsertteja, elokuvapäiviä ja muistelutuokioita. Hoivakotimme piha-alueella asukkaat voivat nauttia luonnosta turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Myös ruokailuhetket rytmittävät arkea ja ovat osa yhteistä aikaa. Meillä tarjoillaan maittavaa suomalaista kotiruokaa asukkaiden toiveita kuunnellen ja juhlapyhät huomioiden. Kannusamme yhteiseen ajanviettoon jasosiaalisten suhteiden ylläpitoon mutta takaamme myös mahdollisuuden omaan rauhaan vetäytymiselle.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.842218,"lng":27.7017846},"content":"<h4>Attendo Saaristo</h4><p>Tervaniitynkatu 1, 70840 </br> 70840 Kuopio </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.842218,27.7017846' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tervaniitynkatu 1, 70840,
70840 Kuopio
Itä-Suomi

Löydä meille