Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Saaristo

Tervaniitynkatu 1, 70840, Kuopio

Tervetuloa meille

Anne Puustinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Lyhytaikainen asuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
21,5 m2
Valmistunut
2009
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4944117

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Saariston Hoivakeskus on 30-paikkainen, tehostettua palveluasumista tarjoava ikäihmisten palveluyksikkö, joka sijaitsee Kuopiossa, luonnonkauniissa Saaristokaupungissa. Toimintamme lähtökohtana on tarjota asukkaillemme laadukas hoiva, turvallinen ympäristö ja mielekäs arki. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Meillä asuminen on portaatonta, eli pois ei tarvitse muuttaa kunnon huonontuessa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Saaristossa on kaksi ryhmäkotia, joissa on 30 huonetta sekä yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat. Molemmissa ryhmäkodeissa on oma aidattu piha-alue. Asunnot ovat 21,5 neliöisiä ja kaikissa on oma kylpyhuone. Huoneissa on jo valmiina laadukas sähkösänky, yöpöytä ja vaatekaapit. Muuten asukkaat voivat kalustaa kotinsa itse yhdessä omaistensensa kanssa omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodissa on myös sauna, joka lämpenee asukkaiden toivoessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tarjoamme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa sekä mielekkään arjen maustettuna ohjelmalla: lauluhetkiä, konsertteja, elokuvapäiviä ja muistelutuokioita. Hoivakotimme piha-alueella asukkaat voivat nauttia luonnosta turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Myös ruokailuhetket rytmittävät arkea ja ovat osa yhteistä aikaa. Meillä tarjoillaan maittavaa suomalaista kotiruokaa asukkaiden toiveita kuunnellen ja juhlapyhät huomioiden. Kannusamme yhteiseen ajanviettoon jasosiaalisten suhteiden ylläpitoon mutta takaamme myös mahdollisuuden omaan rauhaan vetäytymiselle.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.842218,"lng":27.7017846},"content":"<h4>Attendo Saaristo</h4><p>Tervaniitynkatu 1, 70840 </br> 70840 Kuopio </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.842218,27.7017846' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tervaniitynkatu 1, 70840,
70840 Kuopio
Itä-Suomi

Löydä meille