Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Saarni

Kyllikinkatu 6, 53900, Lappeenranta

Tervetuloa meille

Jonna Haiko, Hoivakodin johtaja

Yhteydenotot arkisin klo 9-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
49
Huoneen koko
21 - 33 m2
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 041 454 0001

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Saarni on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Saarni sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee keskellä kaupunkia, lähietäisyydellä kaikki palvelut. Ammattitaitoinen henkilökunta on auskkaiden apuna ja tukena ympärivuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Saarnissa asukashuoneita on 62 neljässä kerroksessa. Jokaisessa tehostetun- ja palveluasumisen asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila.Attendo Saarnissa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue. Hoivakodissa on 19 tehostetun palveluasumisen asukashuonetta, 21 m2 ja 30 tehostetun palveluasumisen asukashuonetta omalla keittiöllä, 28,5 - 33 m2

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja virkistää mieltä. Attendo Saarnissa järjestämme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa sekä mielekkään arjen maustettuna ohjelmalla: laulutuokioita, pelejä, muistelutuokioita, lehdenlukua sekä jumppaa. Toiminnassamme kuuntelemme asukkaiden toiveita ja huomioimme myös juhlapyhät ja merkkipävät ja toivotamme myös läheiset mukaan toimintaamme.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.061794,"lng":28.180982},"content":"<h4>Attendo Saarni</h4><p>Kyllikinkatu 6, 53900 </br> 53900 Lappeenranta </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.061794,28.180982' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kyllikinkatu 6, 53900,
53900 Lappeenranta
Itä-Suomi

Löydä meille