Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Sabinan tupa

Sabinantie 1, 65610, Mustasaari

Tervetuloa meille

Linda Multisilta, Yksikönjohtaja

Yhteydenotot arkisin klo 9-15. Katso lisää yhteystietoja Muut yhteystiedot -kohdasta.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2016
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 724 1319

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Mustasaaressa sijaitseva Attendo Sabinan tupa on 15-paikkainen mielenterveyskuntoutujien kuntoutusyksikkö. Sabinan tupa on tarkoitettu asukkaille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja ohjausta tarvitseville. Kodissa työtekijä on paikalla 24 tuntia vuorokaudessa asukkaiden apuna, tukena ja turvana. Kodin kuntoutuksessa huomioidaan jokaisen yksilön ainutlaatuiset voimavarat ja elämäntarina, sekä tuetaan kuntoutujaa kohti parempaa arjen- ja elämänhallintaa. Kodissa kuntoutuja saa mahdollisuuden edetä kohti itsenäisempää elämää joustavasti eri asumismuotojen mahdollistamalla tuella.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Attendo Sabinan tupa on jaettu viihtyisiltä tiloiltaan kolmeen viiden hengen soluun. Kodin jokaisella kuntoutujalla on käytössään oma huone, jossa on tilavat ja ajanmukaiset wc- ja kylpyhuonetilat. Kuntoutuja voi halutessaan sisustaa huoneen mieleisekseen omilla tutuilla ja rakkailla tavaroillaan. Tarvittaessa kuntoutujalla on myös mahdollista saada apua yksiköstä esimerkiksi huonekalujen hankintaan. Kodin viihtyisissä yhteisissä tiloissa asukkaat voivat rentoutua, viettää aikaansa sekä puuhata erilaisia arjen askareita. Sabinan tuvan keittiössä kodin emäntä tarjoilee asukkaille maistuvaa ruokaa ja valmistaa herkkuja kahvihetkiin ja erilaisiin juhliin. Kodin pihamaalle pääsee ulkoilemaan ja virkistäytymään vuoden ympäri ja sauna lämpiää aina halukkaille.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Panostamme jokaisen asukkaan kohdalla mahdollisimman voimauttavaan ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää omannäköistä elämää. Painotamme myös liikunnallisen aktiivisuuden merkitystä psyykkisen jaksamisen tukena. Omaiset ja läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita vierailulle.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.122305,"lng":21.69689},"content":"<h4>Attendo Sabinan tupa</h4><p>Sabinantie 1, 65610 </br> 65610 Mustasaari </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.122305,21.69689' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sabinantie 1, 65610,
65610 Mustasaari
Länsi-Suomi

Löydä meille