Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Saima

Selmankatu 5, 53300, Lappeenranta

Tervetuloa meille

Mirja Saikko, Yksikön johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Lastensuojelu
Paikkojen määrä
13
Valmistunut
2020
24/7 hoitaja
Kyllä

Attendo Saima

Yksilöllistä tukea

Lastensuojeluyksikkö Attendo Saima 2020 Lappeenrantaan avattu erityis- ja perustason lastensuojeluyksikkö. Yksikössä on 13 asiakaspaikkaa, joista 7 on erityistason paikkoja. Saima tarjoaa ohjausta ja kuntoutusta 13-17-vuotiaille lapsille. Meillä lapsen tarpeet ja elämäntilanne huomioidaan yksilöllisesti ja toimintaamme ohjaa johdonmukaisuus kasvatustyössä. Kasvatus –ja kuntoutustyömme perustuu voimavarakeskeisyyteen, dialogisuuteen ja ratkaisukeskeisyyteen. Meillä korostetaan avointa vuorovaikutusta sekä lapsen ja nuoren osallisuutta.

Palvelumme

Kuntoutusmallimme

Saiman kuntoutusprosessi perustuu hoidolliseen omaohjaajatyöskentelyyn ja vahvaan ammatilliseen perhetyöhön. Omaohjaajatyöskentelyn keskiössä on lapsen ja omaohjaajan välille muodostuva tunnesuhde, jonka ansiosta lapsi voi kokea olevansa ainutlaatuinen. Yhteisöllisinä menetelminä on mm. viikoittainen nuortenkokous ja yhteisentoiminnanpäivä. Henkilökuntamme koostuu sosionomeista, sairaanhoitajista, toimintaterapeutista ja lähihoitajista. Henkilökunnalla on lisäkoulutusta psykiatriseen hoitotyöhön, neuropsykiatriseen kuntoutukseen ja eläinavusteiseen kuntoutusohjaukseen. Henkilökunnassa työskentelee myös neuropsykiatrinen valmentaja ja seksuaalineuvoja.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.071527,"lng":28.251382},"content":"<h4>Attendo Saima</h4><p>Selmankatu 5, 53300 </br> 53300 Lappeenranta </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.071527,28.251382' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Selmankatu 5, 53300,
53300 Lappeenranta
Itä-Suomi

Löydä meille