Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Säteri

Kuumolantie 22, 14200 Turenki, Janakkala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen, Tukiasuminen
Paikkojen määrä
16
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2017

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaHeli Heinonen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 040-3502668

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Säteri on marraskuussa 2017 toimintansa aloittanut 16-paikkainen palvelukoti. Palvelukoti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Janakkalan Turengissa. Turenki sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Etelä-Suomen suurimmista kaupungeista. Tarjoamme pääasiallisesti pitkäaikaista hoivaa, mutta myös lyhytaikaisempaa hoivapalvelua voidaan tarjota tietyissä tilanteissa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omaohjaaja ja jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen asumisen suunnitelma ohjaamaan arkea.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Huoneet ovat uusia, siistejä ja valoisia. Asukas voi valita täysin kalustetun huoneen tai tuoda mukanaan omat huonekalut. Huoneet ovat kooltaan n. 21 m2. Jokaisella asukkaalla on oma tilava WC ja suihku. Neljässä asunnossa on minikeittiöt omassa huoneessaan. Tilamme ovat esteettömät, joten kodissa pääsee liikkumaan hyvin erilaisten apuvälineidenkin kanssa. Palvelukodissa on yhteinen sauna, joka lämmitetään asukkaan niin haluttaessa.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Panostamme jokaisen asukkaan kohdalla mahdollisimman voimauttavaan ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen ratkaisun kohti itsenäisempää omannäköistä elämää. Painotamme myös liikunnallisen aktiivisuuden merkitystä psyykkisen jaksamisen tukena. Teemme retkiä, käymme teatterissa, elokuvissa ja konserteissa. Kauppa-asioilla jokainen asukas voi käydä oma-ohjaajan avustamana tai itsenäisesti voinnin sen salliessa. Myös pienimuotoiset lomamatkat ovat mahdollisia.Nuorten aikuisten arjessa huomioimme kouluttautumiseen, taloudenhoitoon ja työllistymiseen liittyvät tuen tarpeet.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.9133833,"lng":24.6610489},"content":"<h4>Attendo Säteri</h4><p>Kuumolantie 22, 14200 Turenki </br> 14200 Janakkala </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.9133833,24.6610489' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kuumolantie 22, 14200 Turenki,
14200 Janakkala
Etelä-Suomi

Löydä meille