Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Siilinhelmi

Soutajantie 3, 71800, Siilinjärvi

Tervetuloa meille

Iida Rautiainen, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
71
Huoneen koko
20-28 m2
Valmistunut
1997
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4944503

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Palvelukoti Attendo Siilinhelmi tarjoaa Siilinjärvellä monipuolisia asumispalveluja eri-ikäisille mielenterveyskuntoutujille. Palveluihimme kuuluvat ympärivuorokautinen, kuntouttava ja tuettu palveluasuminen. Eriasteisia tuetun asumisen yksiöitä on kolmessa kerroksessa. Asukkaan yksilöllinen hoito- ja kuntoutumissuunnitelma tehdään omaohjaajan, omaisen sekä sijoittajatahon kanssa ja sitä päivitetään jatkuvasti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Huoneet on sijoiteltu pääsääntöisesti kahteen eri soluun. Kooltaan huoneet ovat n.20 neliön suuruisia ja niissä on oma kylpyhuone. Siilinhelmessä on yhteiset oleskelu- ja saunatilat sekä piha-alue. Käytössä on myös tilavat ryhmätilat päivätoimintaan.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Tarjoamme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa sekä mielekkään arjen. Puuhailemme yhdessä arjen askareita, järjestämme yksilö- ja ryhmäohjausta sekä tukea harrastuksiin, opintoihin ja työhön. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tavoitteisiin ja niiden saavuttamiseen, kuntouttavaa työotetta käyttäen. Tuemme kuntoutujia vahvasti myös palvelukodin ulkopuolisten palveluiden käyttöön sekä monipuoliseen vapaa-ajan toimintaan. Annamme kuntoutujille tilanteen mukaan työhakuun tai opiskeluun liittyvää ohjausta. Järjestämme palvelut kuntoutujan tarpeiden mukaisesti tiiviissä yhteistyössä esim. mielenterveystoimiston, terveysaseman, sosiaalitoimen, Kelan, työvoimatoimiston ja muiden mahdollisten järjestöjen kanssa.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.0776681,"lng":27.6028014},"content":"<h4>Attendo Siilinhelmi</h4><p>Soutajantie 3, 71800 </br> 71800 Siilinjärvi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.0776681,27.6028014' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Soutajantie 3, 71800,
71800 Siilinjärvi
Itä-Suomi

Löydä meille