Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Tähkä

Kotikaari 4, 41340, Laukaa

Tervetuloa meille

Heidi Hietanen, Palvelukodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Palveluasuminen, Päivätoiminta
Paikkojen määrä
10

”Tähkä on rauhallisessa ympäristössä ja turvallinen asua.” ”Mukavat ohjaajat, rauhallinen ilmapiiri ja hyvä yhteisö” ”Asiallisella paikalla, hyvä kun on rauhallista.”

Asukkaiden ajatuksia Tähkästä

Tavoitteellista tukea

Attendo Tähkä tuottaa kodinomaisissa ja viihtyisissä tiloissaan kuntouttavaa palveluasumista, 12h asumispalvelua sekä liikkuvaa asumisen tukea mielenterveyskuntoutujille. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yhdessä moniammatillisen verkoston kanssa asiakaskohtainen toteuttamissuunnitelma, jossa kuntoutumisen tavoitteet ja keinot määritellään. Lisäksi Tähkä järjestää päivätoimintaa, jonka sisältö suunnitellaan ryhmätoiminnoilta ja henkilökohtaisen ohjauksen osalta kävijöiden tarpeiden mukaiseksi.

Laukaan keskustassa sijaitsevat nykyaikaiset ja monipuoliset tilat tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä päivän sisältö juuri yksilön tarpeen mukaiseksi. Henkilökunta on yksikössä läsnä joka päivä kello 7-20 ja muuna aikana henkilökunnan tavoittaa puhelimitse. Yksikössä on myös tilausvartiointipalvelu turvapainikkeineen sekä kameravalvonta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Oma koti

Palveluasumisen tavoitteena on mahdollistaa tasapainoinen ja mielekäs elämä omien voimavarojen ja riittävän tukiverkoston turvin. Tähkän asukkaat asuvat omissa huoneissaan, jotka he sisustavat omien toiveidensa mukaan. Asukkailla on käytössään viihtyisät yhteistilat, pyykkitupa ja sauna. Arjen taitoja harjoitellaan yhdessä kodin askareiden parissa.

Attendo Tähkä sijaitsee mukavalla paikalla lähellä lenkkipolkua ja uimarantaa, kuitenkin aivan Laukaan palveluiden äärellä. Laukaasta on hyvät kulkuyhteydet Jyväskylään.

Omannäköistä elämää

Tähkän arjesta pyritään tekemään yhteisön jäsenten näköistä. Kannustamme omatoimisuuteen yksilön tavoitteet ja voimavarat huomioiden. Toiminnan tavoitteena on tukea asukkaan toimintakykyä ja auttaa selviytymään mahdollisimman itsenäisesti. Tähkässä ryhmätoiminta ja viikko-ohjelmat suunnitellaan asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ryhmät koostuvat kuntouttavista elementeistä, kuten psykoedukaatiosta, liikunnasta, arjen askareista sekä itsestä huolehtimisesta. Kannustamme asukkaita myös talon ulkopuoliseen toimintaan ja pyrimme löytämään jokaiselle mielekästä ja omannäköistä tekemistä viikko-ohjelman sisällöksi.

Seuraa arkeamme instagramissa:

Tähkän instagram

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.4124549,"lng":25.9475941},"content":"<h4>Attendo Tähkä</h4><p>Kotikaari 4, 41340 </br> 41340 Laukaa </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.4124549,25.9475941' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kotikaari 4, 41340,
41340 Laukaa
Itä-Suomi

Löydä meille