Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Tähkä

Kotikaari 4, 41340, Laukaa

Tervetuloa meille

Heidi Hietanen, Palvelukodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Palveluasuminen, Päivätoiminta
Paikkojen määrä
10

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Tähkä tuottaa kodinomaisissa, nykyaikaisissa ja viihtyisissä tiloissaan kuntouttavaa palveluasumista, 12h asumispalvelua sekä kotiin vietäviä tukikäyntejä 18-vuotta täyttäneille. Asukaspaikkoja Tähkässä on 10 kpl ja kotikäyntiasiakkaiden asiakaspaikkoja 20 kpl. Lisäksi Tähkä järjestää päivätoimintaa, jonka sisältö räätälöidään ryhmätoiminnoilta ja henkilökohtaisen ohjauksen osalta kävijöiden tarpeiden mukaiseksi. Päivätoiminta-asiakkaat voivat myös saunoa, ruokailla ja pestä pyykkiä tiloissamme. Henkilökunta on yksikössä läsnä joka päivä kello 7-20. Muuna aikana henkilökunnan tavoittaa puhelimitse. Yksikössä on myös tilausvartiointipalvelu turvapainikkeineen sekä kameravalvonta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palveluasumisen tavoitteena on mahdollisimman itsenäinen asuminen, tasapainoinen ja mielekäs elämä omien voimavarojen ja riittävän tukiverkoston turvin. Tähkän asukkaat asuvat omissa huoneissaan, jotka he voivat sisustaa oman mielensä mukaan. Asukkailla on käytössään viihtyisät yhteistilat, joissa vietetään yhteistä aikaa ja järjestetään monenlaista arjen askaretta.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Kannustamme omatoimisuuteen ja järjestämme monenlaista mielekästä ohjelmaa ja retkiä talon ulkopuolelle. Kuntouttavien asumispalveluiden tavoitteena on edistää asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia, tukea asukkaan toimintakykyä ja auttaa selviytymään mahdollisimman itsenäisesti. Tähkässä järjestetään ryhmätoimintoja useamman kerran viikossa sekä tarvittaessa hankitaan lisäpalveluita ulkopuolisilta yrittäjiltä asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ryhmätoiminnot ovat luonteeltaan kuntouttavia ja pohjautuvat osin asukaskunnan toiveisiin. Ryhmät sisältävät esimerkiksi yhdessä liikkumista, puutarhanhoitoa ja terveyden edistämistä mm. psykoedukaation keinoin.

Seuraa arkeamme instagramissa:

Tähkän instagram

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.4124549,"lng":25.9475941},"content":"<h4>Attendo Tähkä</h4><p>Kotikaari 4, 41340 </br> 41340 Laukaa </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.4124549,25.9475941' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kotikaari 4, 41340,
41340 Laukaa
Itä-Suomi

Löydä meille