Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tähti

Pohjantähdentie 14, 39200 Kyröskoski, Hämeenkyrö

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2019

Tervetuloa meille

Yksikön johtajaKirsi Sovijärvi

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4941602

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Tähti tarjoaa asumis- ja kuntoutuspalveluita viidelletoista mielenterveyskuntoutujalle, jotka tarvitsevat eri tasoista tukea ja apua kuntoutumisessaan sekä arjessa selviytymisessään. Sijaitsemme Hämeenkyrössä, Kyröskoskella kauniissa maalaismaisemissa. Luonto ja monipuoliset ulkoilumaastot sijaitsevat aivan kodin lähellä. Myös Kyröskosken taajaman peruspalvelvelut ovat helposti saavutettavissa. Sosiaali ja/tai terveysalan koulutuksen saanut henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Asukkaamme saavat turvallisen arjen, laadukkaat puitteet sekä ammattitaitoista ja tavoitteellista tukea.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Asukkaat asuvat omissa huoneissaan, jotka voivat sisustaa mieleisekseen. Yhteiseen käyttöön tarkoitetuissa viihtyissä ja tilavissa oleskelu- ja ruokailutiloissa asukkaat voivat ruokailla ja kahvitella, vaihtaa kuulumisiaan, rentoutua sekä puuhata erilaisia arjen askareita. Kodin keittiössä valmistuu terveellistä ja maistuvaa kotiruokaa arkeen sekä herkkuja kahvihetkiin ja juhliin. Sauna lämpiää halukkaille ja pihamaalle pääse aina ulkoilemaan ja virkistymään. Asukkaiden yksityisyyttä kunnioitetaan, samalla yhteisöllisyyteen ja sosiaalisten taitojen vahvistamiseen kannustaen.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Arki on yhteisöllistä ja asukkaiden näköistä. Kodin viikkoa rytmittävät monipuoliset toiminnalliset ja kuntouttavat virikeryhmät sekä muu kodin viikko-ohjelman mukainen toiminta. Asukkaat osallistuvat kodin virike- ja muuhun toimintaan voimavarojensa ja toimintakykyjensä mukaisesti. Virikeohjelma on suunniteltu siten, että se tukee ja vahvistaa asukkaiden kuntoutumista, opettaa ja vahvistaa arjen taitoja, luo asukkaalle itseluottamusta omiin kykyihinsä. Myös sosiaalisia taitoja opetellaan erilaisten asiointien, vierailujen ja arjen kohtaamisten avulla.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.6738456,"lng":23.1762378},"content":"<h4>Attendo Tähti</h4><p>Pohjantähdentie 14, 39200 Kyröskoski </br> 39200 Hämeenkyrö </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.6738456,23.1762378' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pohjantähdentie 14, 39200 Kyröskoski,
39200 Hämeenkyrö
Länsi-Suomi

Löydä meille