Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tähtitarha

Talvikankaantie 47, 90630 , Oulu

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2014

Tervetuloa meille

JohtajaSanna Huhtala-Salonen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444944344

Palvelumme

Attendo Tähtitarhan on Oulun Talvikankaalla sijaitseva 15-paikkainen tehostetun asumispalvelun yksikkö mielenterveyskuntoutujille. Tähtitarhassa tarjoamme asukkaillemme nykyaikaisen, turvallisen ja viihtyisän ympäristön, jossa jokainen voi elää itsensä näköistä elämää. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen henkilökunta ympärivuorokautisesti. Jokaiselle kuntoutujalle suunnitellaan yksilöllinen kuntoutusuunnitelma yhdessä kuntoutujan, omaohjaajan sekä muun verkoston kanssa. Yhdessä kuntoutujan kanssa määritellään tavoitteet hoidolle ja kuntoutukselle. Kuntoutujan oma motivaatio kuntoutukselle on osaltaan tärkeässä osassa kuntoutuksen vaikuttavuuden kannalta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Attendo Tätitarha on valmistunut 2014. Talossa on asukashuoneita on 15 ja kaikki ovat yhden hengen huoneita. Jokaisen huoneen yhteydessä on oma wc/ suihku. Asukkaat saavat sisustaa huoneensa mieleisekseen ja asukashuoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukkailla on käytössään lisäksi ruokailu- ja oleskelutilat, sauna ja viihtyisä piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Tähtitarhan kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Kodilla asukkaille on tarjolla paljon mielekästä ja motivoivaa tekemistä, joten harrastuksia, työtoimintaa, vieraita sekä vierailuja. Attendo Tähtitarhassa eletään rikasta, elämänmakuista ja vaihtelevaa arkea, jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Kannustamme omatoimisuuteen ja rohkaisemme yhteistoiintaan taaten myös mahdollisuuden omaan rauhaan vetäytymiselle.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.0411611,"lng":25.6126249},"content":"<h4>Attendo Tähtitarha</h4><p>Talvikankaantie 47, 90630 </br> 90630 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.0411611,25.6126249' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Talvikankaantie 47, 90630 ,
90630 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille