Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Tammikartano

Hyvänmielenkuja 4, 02880 Veikkola, Kirkkonummi

Tervetuloa meille

Outi Vainio, Kasvatusjohtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Lastensuojelu
Paikkojen määrä
14
24/7 hoitaja
Kyllä

Yksilöllistä tukea

Attendo Tammikartano on tammikuussa 2020 Kirkkonummelle avattu kodinomainen erityistason lastensuojeluyksikkö. Kasvatus- ja kuntoutustyömme perustana on terapeuttinen laitoskasvatus. Työ on suunnitelmallista, tavoitteellista ja lasten oikeuksia sekä yksilöllisyyttä huomioivaa. Yhteistyö lapsen perheen ja verkoston kanssa rakennetaan tiiviiksi ja heidän osallisuuttaan vahvistetaan.

Meillä on kokenut ja moniammatillinen työryhmä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Ohjaajat hyödyntävät yksilöllistä omaohjaajasuhdetta ja toimivat arjessa vastaanottamassa lasten kokemuksia ja auttamassa ymmärtämään ja käsittelemään heidän tunteita. Omaohjaajasuhde on aina tunnesuhde ja lapset saavat tuntea olevansa ainutlaatuisia ja rakastettavia.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Oma koti

Attendo Tammikartanon tilat ovat viihtyisät ja avarat. Tammikartano sijaitsee Veikkolassa idyllisellä pientaloalueella, palvelujen välittömässä läheisyydessä. Yksikössä on 14 asiakaspaikkaa 12-17 vuotiaille lapsille. Tammikartano tarjoaa huostaanotetuille lapsille turvallisen kasvuympäristön ja johdonmukaiset toimintatavat, jossa lapsen tarpeet ja elämäntilanne huomioidaan yksilöllisesti.

Seuraa yksikköjemme arkea somessa

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.273002,"lng":24.428671},"content":"<h4>Attendo Tammikartano</h4><p>Hyvänmielenkuja 4, 02880 Veikkola </br> 02880 Kirkkonummi </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.273002,24.428671' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hyvänmielenkuja 4, 02880 Veikkola,
02880 Kirkkonummi
Etelä-Suomi

Löydä meille