Attendo Tammikartano

Hyvänmielenkuja 4, Veikkola, Kirkkonummi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Lastensuojelu
Paikkojen määrä
22
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

KasvatusjohtajaOuti Vainio

Palvelumme

Attendo Tammikartano on tammikuussa 2020 Kirkkonummelle avattu kodinomainen erityistason lastensuojeluyksikkö. Attendo Tammikartanon tilat ovat viihtyisät ja avarat. Tammikartano sijaitsee Veikkolassa idyllisellä pientaloalueella, palvelujen välittömässä läheisyydessä. Yksikössä on 14 asiakaspaikkaa 12-17 vuotiaille lapsille. Tammikartano tarjoaa huostaanotetuille lapsille turvallisen kasvuympäristön ja johdonmukaiset toimintatavat, jossa lapsen tarpeet ja elämäntilanne huomioidaan yksilöllisesti.

Kasvatus- ja kuntoutustyömme perustana on terapeuttinen laitoskasvatus. Työ on suunnitelmallista, tavoitteellista ja lasten oikeuksia sekä yksilöllisyyttä huomioivaa. Yhteistyö lapsen perheen ja verkoston kanssa rakennetaan tiiviiksi ja heidän osallisuuttaan vahvistetaan.

Meillä on kokenut ja moniammatillinen työryhmä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Ohjaajat hyödyntävät yksilöllistä omaohjaajasuhdetta ja toimivat arjessa vastaanottamassa lasten kokemuksia ja auttamassa ymmärtämään ja käsittelemään heidän tunteita. Omaohjaajasuhde on aina tunnesuhde ja lapset saavat tuntea olevansa ainutlaatuisia ja rakastettavia.

Seuraa yksikköjemme arkea somessa

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.273002,"lng":24.428671},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}