Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tampereen tukikodit

Hannulanpolku 8 A 17, 33580, Tampere

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tukiasuminen, Päihdekuntoutus
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaHeidi Kytölä

Palvelumme

Attendo Tampereen Tukikodit sijaitsee Linnainmaalla 2018 valmistuneessa kerrostalossa, monipuolisten palveluiden ja hyvin julkisten kulkuyhteyksien läheisyydessä. Tukikodeilla on 11 vuokrattavaa yksiötä ja yksi harjoitteluasunto lyhytaikaiseen asumiskokeiluun.Tukikodeilla tarjotaan tuettua asumista omassa tukiasunnossa. Palvelu on suunnattu 18–29-vuotiaille nuorille aikuisille. Tukikodeilla annetaan tukea, ohjausta ja neuvontaa mm. itsenäiseen asumiseen, arjentaitoihin, sosiaalisiin taitoihin, taloudenhoitoon ja terveydenhoitoon liittyen. Tavoitteena on tukea nuorta omannäköiseen elämään positiivisesti ja voimavarakeskeisesti. Yksilölliset tavoitteet sovitaan yhdessä ja kirjataan henkilökohtaiseen asumisensuunnitelmaan. Nuorta autetaan tunnistamaan omia vahvuuksiaan, saamaan lisää valmiuksia ja motivaatiota sekä taitoja pärjätä itsenäisemmässä asumisessa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Arki ja aktiviteetit

Arki kodeisa on melko itsenäistä ja päivät muotoutuvat kuntoutujan arkiaskareiden mukaisesti rytmittyen opinnoilla, työtoiminnalla tai harrastuksilla. Tukikodeilla tarjotaan myös ryhmämuotoista toimintaa esim. ruokaryhmä ja yhteisliikunta, joissa nuorella on mahdollisuus olla tekemisissä vertaisten kanssa.Henkilökuntaa on paikalla arkisin klo 8–18, lauantaisin ja arkipyhinä klo 9–16. Nuorille on tarjolla mahdollisuus tulla omien ruokien kanssa aamiaiselle klo 9–10 ja iltapäivällä yhteisöajalle 16–17.30.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.4933749,"lng":23.8828236},"content":"<h4>Attendo Tampereen tukikodit</h4><p>Hannulanpolku 8 A 17, 33580 </br> 33580 Tampere </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.4933749,23.8828236' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hannulanpolku 8 A 17, 33580,
33580 Tampere
Länsi-Suomi

Löydä meille