Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tanelintupa

Tanelintie, 61300 , Kurikka

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
50
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaKirsi Kinnunen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4940 573

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tanelintuvan hoivakoti avattu syksyllä 2019 Kurikan keskustaan aivan kaikkien peruspalveluiden lähelle. Tarjoamme asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa ja päivittäisessä elämässä. Asuminen meillä on turvallista ja kodinomaista. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja kaikille asukkaille laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma jota päivitetään tarpeen vaatiessa.

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneita Tanelintuvassa on yhteensä 28, joista viisi on kahden hengen huoneita. Meille on siis mahdollista muuttaa esimerkiksi pariskunnan. Jokaisessa huoneessa on oma tai viereisen huoneen kanssa jaettava inva-varusteltu WC ja suihku. Osassa toisen ja kolmannen kerroksen huoneista on myös oma keittiö ja parveke. Kaikki huoneet on osin kalustettu hoivakodin toimesta ja asukkaat saavat sisustaa huoneensa kodikkaaksi omilla tutuilla tavaroillaan. Sauna löytyy talon kellarikerroksesta ja se lämpenee asukkaiden toivoessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekkään toiminnallisuuden järjestäminen asukkaille on yksi henkilökuntamme tärkeimmistä tehtävistä. Toiminnallisia tuokioita järjestävät hoivakodin omat hoitajat, mutta myös ulkopuoliset tahot, kuten seurakunta, kansalaisopisto ja erilaiset esiintyjät. Käytössämme on viriketoiminnan viikko-ohjelma, johon kuuluu muun muassa ulkoilua, musiikkituokioita, muistelu- ja tarinatuokioita, hartaushetkiä, saunomista ja vaikkapa bingoa. Kerran kuukaudessa järjestämme myös niin sanotun positiivisen tapahtuman, jolloin luvassa on jotakin suurempaa tapahtumaa, kuten retkiä tai elävällä musiikilla varustettuja tansseja.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.6142193,"lng":22.4010304},"content":"<h4>Attendo Tanelintupa</h4><p>Tanelintie, 61300 </br> Kurikka </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.6142193,22.4010304' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tanelintie, 61300 ,
Kurikka
Länsi-Suomi

Löydä meille