Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Tanelintupa

Tanelintie, 61300 , Kurikka

Tervetuloa meille

Niina Liljeqvist, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
50
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4940 573

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tanelintuvan hoivakoti avattu syksyllä 2019 Kurikan keskustaan aivan kaikkien peruspalveluiden lähelle. Tarjoamme asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa ja päivittäisessä elämässä. Asuminen meillä on turvallista ja kodinomaista. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja kaikille asukkaille laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma jota päivitetään tarpeen vaatiessa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneita Tanelintuvassa on yhteensä 28, joista viisi on kahden hengen huoneita. Meille on siis mahdollista muuttaa esimerkiksi pariskunnan. Jokaisessa huoneessa on oma tai viereisen huoneen kanssa jaettava inva-varusteltu WC ja suihku. Osassa toisen ja kolmannen kerroksen huoneista on myös oma keittiö ja parveke. Kaikki huoneet on osin kalustettu hoivakodin toimesta ja asukkaat saavat sisustaa huoneensa kodikkaaksi omilla tutuilla tavaroillaan. Sauna löytyy talon kellarikerroksesta ja se lämpenee asukkaiden toivoessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekkään toiminnallisuuden järjestäminen asukkaille on yksi henkilökuntamme tärkeimmistä tehtävistä. Toiminnallisia tuokioita järjestävät hoivakodin omat hoitajat, mutta myös ulkopuoliset tahot, kuten seurakunta, kansalaisopisto ja erilaiset esiintyjät. Käytössämme on viriketoiminnan viikko-ohjelma, johon kuuluu muun muassa ulkoilua, musiikkituokioita, muistelu- ja tarinatuokioita, hartaushetkiä, saunomista ja vaikkapa bingoa. Kerran kuukaudessa järjestämme myös niin sanotun positiivisen tapahtuman, jolloin luvassa on jotakin suurempaa tapahtumaa, kuten retkiä tai elävällä musiikilla varustettuja tansseja.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.6142193,"lng":22.4010304},"content":"<h4>Attendo Tanelintupa</h4><p>Tanelintie, 61300 </br> Kurikka </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.6142193,22.4010304' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tanelintie, 61300 ,
Kurikka
Länsi-Suomi

Löydä meille