Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Telkänpesä seniorikodit

Telkäntie 2 C, 40400, Jyväskylä

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Senioriasunnot, Palvelut ikääntyneille
Paikkojen määrä
75
Huoneen koko
40m2-56m2
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaSusanna Ojala

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0405888527

Palvelumme

Yksilöllisiä palveluja

Attendo Telkänpesä on laadukas, ikäihmisten tarpeet huomioiden suunniteltu senioritalo, jossa asukkaat asuvat turvallisesti ja voivat ostaa tarvitsemansa palvelut suoraan kotiin. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria-, siivous-, pyykki- ja hoivapalveluista. Elämäntilanteesi muuttuessa kartoitamme tarvitsemasi palvelut uudestaan. Meillä on mahdollista asua myös ilman palvelupakettia.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Huoletonta asumista

Telkänpesä on hyvä valinta kodiksi, kun haluat asua huolettomasti palvelujen äärellä. Käytössäsi on oma 40-56m2 kokoinen vuokra-asunto ja talon viihtyisät yhteistilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Kaikissa asunnoissa on oma keittiö sekä osassa asuntoja myös lasitettu parveke. Telkänpesässä on oma valmistuskeittiö, josta asukkaat voivat nauttia kotoisat ja maistuvat ateriat. Telkänpessä tarjoillaan herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat. Ullakkokerroksessa on saunaosasto, josta on upeat näkymät Jyväsjärven ylle. Telkänpesän kuntosali ja uima-allas ovat kaikkien asukkaiden käytettävissä.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.2448067,"lng":25.7864678},"content":"<h4>Attendo Telkänpesä seniorikodit</h4><p>Telkäntie 2 C, 40400 </br> 40400 Jyväskylä </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.2448067,25.7864678' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Telkäntie 2 C, 40400,
40400 Jyväskylä
Itä-Suomi

Löydä meille