Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Terapia Kymenlaakso

Kouvola, Kotka, Hamina

Tervetuloa meille

Jonna Metso-Ojala, vastaava terapeutti, Ajanvaraus

Ota yhteyttä ajanvarausnumeroon tai suoraan terapeuttiin ja tiedustele vapaita paikkoja. Terapeuttien yhteystiedot löytyvät alempaa tältä sivulta

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Fysioterapia

Attendo Terapia tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysio- kotikäynteinä Kymenlaakson alueella.

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista terapiaa muun muuassa asumispalveluyksiköissä asuville sekä kotihoidon asiakkaille. Meillä on vankka fysioterapiakokemus ja koulutustausta erityisesti vaikeavammaisten, neurologisen ja ikääntyneiden kuntoutuksesta sekä kuntouttavan hoitotyön tukipalveluista.

Yksikössämme työskentelee viisi fysioterapeuttia.

Olemme Kymsoten avomuotoisen fysioterapiapalveluiden sopimustuottaja.

Terapia-asiakkaaksi

Fysiorapeutit toimivat asiakkaan omassa luonnollisessa toiminta- ja elinympäristössä, kuten kotona tai asumispalveluyksikköissä Kymenlaakso seutualueilla. Terapiapalveluiden sopimuskumppaneina Kymsoten sairaanhoitopiiri. Voit tulla asiakkaaksemme maksusitoumuksella, itsemaksavana tai lääkärin lähetteellä. Useimmiten pidempiaikaisiin kuntoutustarpeisiin on mahdollista saada lääkärin lähete fysioterapiaan, jolloin asiakas saa palvelusta kelan korvausta.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan terapiasuhteen alussa yksilöllinen terapiasuunnitelma, jonka laadintaan osallistuvat terapeutti, asiakas sekä tarvittaessa tämän lähiverkosto. Terapia perustuu asiakkaan omaan motivaatioon, kiinnostuksen kohteisiin sekä tarpeisiin. Terapiassa huomioidaan asiakkaan elämäntilanne sekä toimintaympäristö. Terapeutti ja asiakas työskentelevät luottamuksellisessa terapiasuhteessa, jonka tavoitteena on yhteisesti laadittujen tavoitteiden saavuttaminen ja sujuvampi arki.

Olemme Kymsoten lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja:

Lääkinnällisen kotikuntoutuksen tavoitteena on ylläpitää ja edistää asiakkaiden arjen toimintakykyä ja tukea turvallista kotona asumista silloin, kun kotona pärjääminen ja arjen toiminnoista suoriutuminen on heikentynyt ikääntymisen, sairastumisen tai onnettomuuden seurauksena ja toimintakyky laskenut merkittävästi. Kotona tapahtuvan kuntoutuksen tavoitteena on vahvistaa asiakkaan kykyä toimia mahdollisimman itsenäisesti omassa arjessaan ja löytää asiakkaalle mielekkäät tavat pitää huolta omasta terveydestään ja toimintakyvystään. Kotikuntoutukseen voidaan ohjautua maksusitoumuksella kotihoidon tai omaishoidon kautta, sairaalan tai Kymen hoito- ja kuntoutuskeskuksen suosituksesta tai muiden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kuntoutustarpeen arvioinnin esimerkiksi muistipoliklinikan, apuvälinekeskuksen tai vammaispalvelun kautta sekä asiakkaan tai hänen omaisensa omasta aloitteesta.

Kysy lisää ajanvarausnumerostamme 041 7309539 tai jonna.metso-ojala@attendo.fi

Tarkempia tietoja lääkinnällisen kotikuntouksen maksusitoumusasioista saat Kymsoten sivuilta: 

Fysioterapeuttimme:

Jonna Metso-Ojala
Fysioterapeutti/vastaava terapeutti
041 730 9539
jonna.metso-ojala@attendo.fi

Työskentelyalue: Kymenlaakson seutualue

Topi Toikka
041 730 6747
topi.toikka@attendo.fi

Työskentelyalue: Kotka, Hamina

Hinnasto

Yksilökuntoutus*:

  • 60 min 58 € (46 €)
  • 45 min 53 (44 €)
  • 30 min 49 (43 €)

Suluissa oleva hinta omavastuuosuus lääkärin lähetteellä

*Sisältää alkukartoituksen sekä tarvittaessa yksilöllisen kuntoutussuunnitelman laadinnan. Myös apuväline­kartoitukset kuuluvat hintaan.