Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Torvelantupa

Torvelantie 3, 90840 Haukipudas, Oulu

Tervetuloa meille

Terhi Halonen, Johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 9-13

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
21,5m2
Valmistunut
2015
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 792 2663

Tavoitteellista tukea

Attendo Torvelantupa on 15-paikkainen palvelukoti Haukiputaan luonnonkauniilla Asemakylällä Kiiminkijoen kupeessa. Torvelantupa tarjoaa ympärivuorokautista kuntoutus-ja asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille. Kuntoutusyksikön jokaiselle asukkaalle suunnitellaan yksilöllinen kuntoutussuunnitelma yhdessä kuntoutujan, omaohjaajan sekä muun verkoston kanssa. Kuntoutussunnitelmassa huomioidaan kuntoutujan elämäntilanne, hoidon ja kuntoutuksen tarve, kuntoutujan toiveet elämältä sekä mielenkiinnon kohteet. Yhdessä kuntoutujan kanssa määritellään tavoitteet hoidolle ja kuntoutukselle. Kuntoutujan oma motivaatio kuntoutukselle on osaltaan tärkeässä osassa kuntoutuspolulla. Kuntoutujia kannustetaan omatoimisuuteen ja itsenäiseen päätöksentekoon.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Oma koti

Haukiputaalla viihtyisällä alueella sijaitsevan uuden kiinteistön avarat, valoisat ja nykyaikaiset tilat on suunniteltu mielenterveyskuntoutujien tarpeita vastaaviksi. Jokaisella kuntoutusyksikön asukkaalla on oma huoneensa, jonka asukas saa sisustaa mieleisekseen. Torvelantuvan monipuoliset ja viihtyisät tilat ovat asukkaiden yhteisessä käytössä. Olohuoneessa ja ruokailutilassa vietetään aikaa, vaihdetaan kuulumisia, ruokaillaan ja kahvitellaan sekä tehdään erilaisia arjen askareita. Torvelantuvalla myös saunotaan ja ulkoillaan asukkaiden toiveiden mukaisesti.

Omannäköistä elämää

Attendo Torvelantuvalla jokainen asukas huomioidaan ainutlaatuisena yksilönä, jonka toiveita ja tarpeita kuunnellaan. Kuntoutujaa rohkaistaan ja kannustetaan osallistumaan arjen rutiinien opetteluun sekä kuntoutusyksikön yhteiseen tekemiseen. Asukkaalle annetaan mahdollisuus sekä yksinoloon että arjen toimintoihin osallistumiseen. Asukkaan yksilönoikeutta ja päätösvaltaa kunnioitetaan. Kuntoutusyksikön arjessa opetellaan tärkeitä, jokapäiväisiä taitoja kuten ruoanlaittoa, siivousta sekä henkilökohtaisten tarpeiden ja asioiden hoitoa. Monipuolisesta ja vaihtelevasta viriketoiminnasta löytyy jokaiselle kuntoutujalle mieleistä tekemistä. Torvelantuvalla askarrellaan, musisoidaan, pelataan pelejä, leivotaan, katsotaan elokuvia sekä ulkoillaan.

Seuraa yksiköittemme arkea somessa!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.193668,"lng":25.403673},"content":"<h4>Attendo Torvelantupa</h4><p>Torvelantie 3, 90840 Haukipudas </br> 90840 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.193668,25.403673' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Torvelantie 3, 90840 Haukipudas,
90840 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille