Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Tuokko

Tuokkolantie 14, 64700, Teuva

Tervetuloa meille

Heikki Santala, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Päihdekuntoutus
Paikkojen määrä
18
Huoneen koko
20m2
Erikoisosaaminen
Haastavasti käyttäytyvät asukkaat,kaksoisdiagnoosiset asukkaat

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Tuokko on 18- paikkainen mielenterveyskuntoutujien tehostetun palveluasumisen palvelukoti, jonka asukkaalla voi lisäksi olla päihdeongelmaa tai kehitysvammaisuutta. Tuokkoon voi tulla myös päiväkäyntiasiakkaaksi. Palvelukoti on myös resurssoitu vahvemmin, jolloin pystymme vastaamaan haastavampienkin asukkaiden tarpeisiin.
Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asukkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Palvelukotimme on rakennettu ja suunniteltu tehostetun palveluasumisen tarpeisiin. Tilat ovat esteettömät ja viihtyisät ja jokaisella asukkaalla on oma 20- neliön huone, jossa jokaisessa on oma suihku ja WC. Asukkaat saavat sisustaa huoneensa oman viihtyvyytensä mukaisesti. Yhteisten isojen oleskelutilojen sekä erillisen rentoutumistilan ympäriltä asukashuoneet jakautuvat kolmeen eri siipeen. Tämän ansiosta pystymme tarjoamaan jokaiselle hoidollisesti tarkoituksenmukaisen asukashuoneen. Tuokossa on myös saunatilat sekä keittiö, että pyykkihuone.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Tuokossa toimimme yhteisöllisesti. Arkea suunnitellaan yhdessä viikoittaisissa asukaskokouksissa, joissa myös käydään läpi asukkaiden viikon vastuualueet. Asukkaiden toimintakykyä ja kuntoutumista ylläpidetään osallistuttamalla asukkaita talon toimintaan oman kunto ja vointi huomioiden. Asukkaita ohjataan ja opastetaan oman hygienian hoidossa sekä huoneensa siisteyden ylläpitämisessä ja vaatehuollossa. Lenkillä käynti on yksi tärkeä ja koko talon toimintaan kuuluva kuntoutumisen muoto. Erilaiset ryhmät ja toimintatuokiot rytmittävät päivää ja luovat sisältöä viikkoon. Kuntoutuksessa käytetään myös talon ulkopuolelta tulevia palveluita, kuten erilaisia esiintyjiä ja vierailijoita. Näistä esimerkkeinä mm. säännöllisesti Tuokossa käyvä jalkahoitaja sekä kaverikoirat vetäjiensä kanssa. Toiminnassa suunnataan myös talon ulkopuolelle harjoittelemaan erilaisten asioiden hoitamista sekä virkistymään vaikka elokuvissa tai retkellä käymällä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.483166,"lng":21.750828},"content":"<h4>Attendo Tuokko</h4><p>Tuokkolantie 14, 64700 </br> 64700 Teuva </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.483166,21.750828' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tuokkolantie 14, 64700,
64700 Teuva
Länsi-Suomi

Löydä meille