Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tuulentupa

Sahakatu 3, 32700, Huittinen

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
19
Huoneen koko
19-24 m2
Valmistunut
2011

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaPäivi Välitalo

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tuulentuvassa tarjoamme laadukasta, ympärivuorokautista asumis- ja hoivapalveluja 19 vanhukselle, jotka tarvitsevat päivittäistä apua, turvaa ja valvontaa. Tarjoamme palvelua myös lyhytaikaista hoitoa tarvitseville, esimerkiksi omaisen loman ajaksi.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin asukkailla on omat tilavat huoneet, jotka he saavat sisustaa omilla kalusteillaan mieleisekseen. Saatavilla myös kahden hengen huone, esimerkiksi pariskunnalle. Yhteisiä tiloja ovat ruokailutila, iso oleskelutila ja sauna. Hoivakodin iso, viihtyisä ja aidattu piha tarjoaa mahdollisuuden puutarhan hoitoon, kuljeskeluun kävelyreiteillä, tai istuskeluun ja seurusteluun katetulla oleskelualueella.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaiden mukava ja mielekäs arki on yksi päätavoitteistamme Attendo Tuulentuvassa. Asukkaat saavat osallistua kotitöihin oman halunsa ja kuntonsa mukaan. Ulkoilu on myös tärkeä osa arkeamme. Iso, viihtyisä ja aidattu piha tarjoaa mahdollisuuden puutarhanhoitoon, kuljeskeluun kävelyreiteillä, taikka vain istuskeluun ja seurusteluun katetulla oleskelualueella. Omaisten kanssa tehtävä yhteistyö auttaa hoitohenkilöstöä saamaan hoidon kannalta arvokasta tietoa asukkaan elämästä, tavoista ja tottumuksista.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.180046,"lng":22.716932},"content":"<h4>Attendo Tuulentupa</h4><p>Sahakatu 3, 32700 </br> 32700 Huittinen </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.180046,22.716932' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sahakatu 3, 32700,
32700 Huittinen
Länsi-Suomi

Löydä meille