Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Tuulentupa

Sahakatu 3, 32700, Huittinen

Tervetuloa meille

Johanna Mäkelä, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
19
Huoneen koko
19-24 m2
Valmistunut
2011

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tuulentuvassa tarjoamme laadukasta, ympärivuorokautista asumis- ja hoivapalveluja 19 vanhukselle, jotka tarvitsevat päivittäistä apua, turvaa ja valvontaa. Tarjoamme palvelua myös lyhytaikaista hoitoa tarvitseville, esimerkiksi omaisen loman ajaksi.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin asukkailla on omat tilavat huoneet, jotka he saavat sisustaa omilla kalusteillaan mieleisekseen. Saatavilla myös kahden hengen huone, esimerkiksi pariskunnalle. Yhteisiä tiloja ovat ruokailutila, iso oleskelutila ja sauna. Hoivakodin iso, viihtyisä ja aidattu piha tarjoaa mahdollisuuden puutarhan hoitoon, kuljeskeluun kävelyreiteillä, tai istuskeluun ja seurusteluun katetulla oleskelualueella.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaiden mukava ja mielekäs arki on yksi päätavoitteistamme Attendo Tuulentuvassa. Asukkaat saavat osallistua kotitöihin oman halunsa ja kuntonsa mukaan. Ulkoilu on myös tärkeä osa arkeamme. Iso, viihtyisä ja aidattu piha tarjoaa mahdollisuuden puutarhanhoitoon, kuljeskeluun kävelyreiteillä, taikka vain istuskeluun ja seurusteluun katetulla oleskelualueella. Omaisten kanssa tehtävä yhteistyö auttaa hoitohenkilöstöä saamaan hoidon kannalta arvokasta tietoa asukkaan elämästä, tavoista ja tottumuksista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.180046,"lng":22.716932},"content":"<h4>Attendo Tuulentupa</h4><p>Sahakatu 3, 32700 </br> 32700 Huittinen </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.180046,22.716932' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sahakatu 3, 32700,
32700 Huittinen
Länsi-Suomi

Löydä meille