Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tuuttikuja

Tuuttikuja 3, 70780, Kuopio

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen kehitysvammaisille
Paikkojen määrä
22
Huoneen koko
21 m2
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (yhteydenotot ark 9-15)Minna Vainikainen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 0903

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Tuuttikuja tarjoaa tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ja apua ympärivuorokautisesti. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen henkilökunta kellon ympäri. Jokaiselle asukkaalle nimetään omaohjaaja ja laaditaan asumisen ja hoidon suunnitelma. Attendo Tuuttikuja sijaitsee Kuopiossa kauniilla Leväsen asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kävelymatkan päästä löytyvät monipuoliset palvelut, kuten kauppakeskus, kirjasto ja kylpylä. Lisäksi lähiympäristöstä löytyy luontoa, mukavia kävelyreittejä sekä uimaranta.

Asuminen

Oma koti

Attendo Tuuttikujan palvelukodissa on kolme viiden hengen ryhmäkotia, yhteensä 15 asukaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma huone, joissa on WC ja suihku. Jokaisessa ryhmäkodissa on yhteiskäytössä keittiö ja ruokailutila. Kaikkien asukkaiden käytössä lisäksi sauna ja kodinhoitotilat.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Kodin arki on rikasta ja elämänmakuista. Arkea rytmittävät päivittäiset askareet, koulu ja opiskelu, työtoiminta, harrastukset sekä erilaiset retket ja vierailut. Toiminnan punaisena lankana on asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, omatoimisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien sekä luovuus ja läsnäolo. Tavoitteena on yhdessä saavuttaa luottamus elämään ja siihen, että omat siivet kantavat. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Miten palvelukodin asukkaaksi pääsee, mitä tarkoittaa tehostettu palveluasuminen, voiko lemmikki muuttaa kanssani palvelukotiin? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Tarjoamme palveluitamme ympäri Suomen! Tutustu tarkemmin vammaispalveluihimme.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.8598988,"lng":27.6315874},"content":"<h4>Attendo Tuuttikuja</h4><p>Tuuttikuja 3, 70780 </br> 70780 Kuopio </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.8598988,27.6315874' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tuuttikuja 3, 70780,
70780 Kuopio
Itä-Suomi

Löydä meille