Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Tuuttikuja

Tuuttikuja 3, 70780, Kuopio

Tervetuloa meille

Samuli Suomalainen, Palvelukodin johtaja

Yhteydenotot arkisin klo 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen kehitysvammaisille, Tuettu asuminen
Paikkojen määrä
22
Huoneen koko
21 m2
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 0903

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Tuuttikuja tarjoaa tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ja apua ympärivuorokautisesti. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen henkilökunta kellon ympäri. Jokaiselle asukkaalle nimetään omaohjaaja ja laaditaan asumisen ja hoidon suunnitelma. Attendo Tuuttikuja sijaitsee Kuopiossa kauniilla Leväsen asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kävelymatkan päästä löytyvät monipuoliset palvelut, kuten kauppakeskus, kirjasto ja kylpylä. Lisäksi lähiympäristöstä löytyy luontoa, mukavia kävelyreittejä sekä uimaranta.

Omavalvontasuunnitelma (pdf)

Asuminen

Oma koti

Attendo Tuuttikujan palvelukodissa on kolme viiden hengen ryhmäkotia, yhteensä 15 asukaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma huone, joissa on WC ja suihku. Jokaisessa ryhmäkodissa on yhteiskäytössä keittiö ja ruokailutila. Kaikkien asukkaiden käytössä lisäksi sauna ja kodinhoitotilat.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Kodin arki on rikasta ja elämänmakuista. Arkea rytmittävät päivittäiset askareet, koulu ja opiskelu, työtoiminta, harrastukset sekä erilaiset retket ja vierailut. Toiminnan punaisena lankana on asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, omatoimisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien sekä luovuus ja läsnäolo. Tavoitteena on yhdessä saavuttaa luottamus elämään ja siihen, että omat siivet kantavat. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.8598988,"lng":27.6315874},"content":"<h4>Attendo Tuuttikuja</h4><p>Tuuttikuja 3, 70780 </br> 70780 Kuopio </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.8598988,27.6315874' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tuuttikuja 3, 70780,
70780 Kuopio
Itä-Suomi

Löydä meille