Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Ukko-Pekka

Kisakuja 3, 31640, Humppila

Tervetuloa meille

Liisa Rämö, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Senioriasunnot
Paikkojen määrä
44
Huoneen koko
21-32 m2
Valmistunut
2019
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4940912

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo hoivakoti Ukko-Pekka on kesällä 2019 valmistunut viihtyisä, 44 asukkaan hoivakoti Humppilassa. Tarjoamme asukkaan tarpeista ja toiveista riippuen niin ympärivuorokautista hoivaa, kevyempää palveluasumista kuin intervallipaikkoja.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat koltaan 21 m2 ja niissä on tilava invamitoitettu wc/suihkutila. Asukkaat voivat sisustaa huoneensa kotoisiksi omilla tutuilla tavaroillaan. Huoneet ovat pääsääntöisesti yhden hengen huoneita mutta muutamaan huoneeseen saadaan sijoitettua esimerkiksi pariskunta. Ukko-Pekan yhteistilat on suunniteltu ikäihmisten erityistarpeita silmälläpitäen. Yhteistiloissa viihdytään ja tavataan naapureita, myös sauna sekä kodin turvallinen pihapiiri ovat asukkaiden yhteiskäytössä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteenja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaille tarjotaan arvokas, omannäköisensä arki. Tarkoituksenamme on ylläpitää asukkaiden fyysisiä ja sosiaalisia voimavaroja. Toimintakykyä ylläpitävä liikunta on tärkeä osa asukkaan arkea ja kannustamme sosiaalisten suhteiden ylläpitoon, mahdollistaen myös vetäytymisen omaan rauhaan.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.9241442,"lng":23.3684122},"content":"<h4>Attendo Ukko-Pekka</h4><p>Kisakuja 3, 31640 </br> 31640 Humppila </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.9241442,23.3684122' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kisakuja 3, 31640,
31640 Humppila
Etelä-Suomi

Löydä meille