Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Ukkoherra

Ukkoherrantie 8, 90420, Oulu

Tervetuloa meille

Jatta Timonen, Palvelukodin johtaja

yhteydenotot ark. 8-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut, Tuettu asuminen, Palveluasuminen kehitysvammaisille, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
21
Huoneen koko
21 m2 ja 32 m2
Valmistunut
2017

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Ukkoherra on avannut ovensa syksyllä 2017. Palvelukoti on nuorille kotoa pois muuttaville kehitysvammaisille henkilöille suunnattu tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on myös tarjolla palveluasumista. Nykyaikaisessa palvelukodissa on 15 asukaspaikkaa ympärivuorokautista apua ja tukea tarvitseville asukkaille ja 6 palveluasumisen asukaspaikkaa itsenäisemmin pärjääville asukkaille. Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa on kolme 5 asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 21 neliöisiä ja asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkaiden käytössä ovat yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha. Palvelukodin pihapiirissä on tuetun asumisen asunnot, joissa on 32m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone – keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku. Alakerrassa on yhteinen oleskelutila. Palvelukodin ja tukiasuntojen kaikki tilat on suunniteltu erityisrymien tarpeet huomioiden.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Toiminnan punaisena lankana on asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, omatoimisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien sekä luovuus ja läsnäolo. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Kodissa arkeen kuuluvat erilaiset jokapäiväiset kodin askareet, harrastukset, jumppahetket sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita vierailemaan!

"On helpottavaa seurata oman nuoren hyvää viihtymistä ja itsenäistymistä."

Nainen Asukkaan äiti

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.948194,"lng":25.5458037},"content":"<h4>Attendo Ukkoherra</h4><p>Ukkoherrantie 8, 90420 </br> 90420 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.948194,25.5458037' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ukkoherrantie 8, 90420,
90420 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille