Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Valkamahovi

Vartioharjuntie 3 A, 00950, Helsinki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut vammautuneille, Kehitysvammaisten ihmisten asumispalvelut
Paikkojen määrä
45
Huoneen koko
21–25 m2
Valmistunut
2014

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtaja (tavoitettavissa arkisin 9-15)Kamala Kharel

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 3436/ryhmäkoti Uisko

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Valkamahovi on Itä-Helsingin Vartioharjuun syyskuussa 2014 avattu palvelukoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista alle 65-vuotiaille fyysisesti ja/tai psyykkisesti toimintarajoitteisille henkilöille. Tavoitteenamme on tarjota monisairaille mahdollisuus aktiiviseen elämiseen esteettömässä, kodinomaisessa ja turvallisessa asuinympäristössä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Attendo Valkamahovissa on kolme 15-16 asukkaan ryhmäkotia, joissa jokaisessa on kodikas ruokailutila ja pieni oleskelutila sekä terassi tai parveke ja sauna. Asunnot ovat 21–25 m2 kokoisia sisältäen oman WC/kylpyhuonetilan. Asunnot kalustetaan omilla tutuilla kalusteilla ja asukashuoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Ulkoilu on helppoa ja turvallista omalla pihalla ja lähialueella.

Aktiivinen arki

Omannäköistä elämää

Attendo Valkamahovissa on mahdollisuus yhteisölliseen ja aktiiviseen arkeen. Tuemme ja kannustamme aktiivisuuteen, omien toimintakykytaitojen ylläpitämiseen sekä niiden harjoittelemiseen. Virkistys-, harrastus- ja retkitoiminta on tärkeä osa Attendo Valkamahovin arkea. Kodissa myös ylläpidämme ja harjoittelemme arjen askareiden taitoja. Järjestämme palvelukodissamme erilaista virike- ja retkitoimintaa sekä toivotamme myös omaiset ja läheiset tervetulleiksi vierailemaan palvelukodille.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2193521,"lng":25.1162571},"content":"<h4>Attendo Valkamahovi</h4><p>Vartioharjuntie 3 A, 00950 </br> 00950 Helsinki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2193521,25.1162571' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Vartioharjuntie 3 A, 00950,
00950 Helsinki
Etelä-Suomi

Löydä meille