Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Valkamahovi

Vartioharjuntie 3 A, 00950, Helsinki

Tervetuloa meille

Kristiina Glad, Palvelukodin johtaja (sijaisuus)

Olen tavoitettavissa arkisin klo 8-16. Lisää yhteystietoja löydät kohdasta Muut yhteystiedot.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut vammautuneille, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
45
Huoneen koko
21–25 m2
Valmistunut
2014

Yksilöllistä tukea

Attendo Valkamahovi on Itä-Helsingin Vartioharjussa sijaitseva palvelukoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista alle 65-vuotiaille monisairaille vammautuneille henkilöille. Tavoitteenamme on tarjota vammautumisesta huolimatta mahdollisuus aktiiviseen elämiseen esteettömässä, kodinomaisessa ja turvallisessa asuinympäristössä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Oma koti

Attendo Valkamahovissa on kolme 15-16 asukkaan ryhmäkotia, joissa jokaisessa on kodikas ruokailutila ja pieni oleskelutila sekä terassi tai parveke ja sauna. Asunnot ovat 21–25 m2 kokoisia sisältäen oman WC/kylpyhuonetilan. Asunnot kalustetaan omilla tutuilla kalusteilla ja asukashuoneiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Ulkoilu on helppoa ja turvallista omalla pihalla ja lähialueella.

Omannäköistä elämää

Attendo Valkamahovissa on mahdollisuus yhteisölliseen ja aktiiviseen arkeen. Tuemme ja kannustamme aktiivisuuteen, omien toimintakykytaitojen ylläpitämiseen sekä niiden harjoittelemiseen. Virkistys-, harrastus- ja retkitoiminta on tärkeä osa Attendo Valkamahovin toimintaa. Kodissa myös ylläpidämme ja harjoittelemme arjen askareita.

Kodissamme työskentelee oma fysioterapeutti. Fysioterapeutti ohjaa myös esimerkiksi liikunta- ja kuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet.

Työpaikat palvelukodissamme

Haluaisitko työskennellä Valkamahovissa? Etsimme nyt sitoutuneita ja sydämelleisiä sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Olemme joustava työnantaja ja meillä on mahdollista työskennellä aamu-, ilta- tai yöpainotteisesti elämäntilanteeseesi sopivaksi katsomallasi tavalla. 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset työsuhde-edut. Maksamme tähän tehtävään valitulle henkilölle kuukausittaisen lisäkorvauksen peruspalkan päälle.

Ota yhteyttä Kristiinaan ja kysy lisää! 
kristiina.glad@attendo.fi, 044 494 3442

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2193521,"lng":25.1162571},"content":"<h4>Attendo Valkamahovi</h4><p>Vartioharjuntie 3 A, 00950 </br> 00950 Helsinki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2193521,25.1162571' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Vartioharjuntie 3 A, 00950,
00950 Helsinki
Etelä-Suomi

Löydä meille