Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Vallesmanni

Vallesmanninkatu 3, 15300, Lahti

Tervetuloa meille

Sari Liukkonen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Lyhytaikainen asuminen
Paikkojen määrä
30
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 706 5964

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vallesmannissa tarjoamme hoivaa 20 ikääntyneelle, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua ja tukea tehostetussa palveluasumisessa sekä 10 ikääntyneelle palveluasumista. Hoivakodissamme eletään elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä. Asukkaiden tavat, tarpeet, toiveet ja tottumukset huomioidaan osana jokapäiväistä hoivaamme. Tarjoamme niin pysyvää asumista kuin lyhytaikaisia hoitojaksoja. Asukkaaksi Attendo Vallesmanniin voi tulla kunnan maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai itsemaksavana.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Vallesmannissa asukkailla on omat huoneensa, jotka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Viihtyisät ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut yhteistilat kutsuvat viihtymään ja tapaamaan naapureita. Hoivakodin pihapiiri on helppokulkuinen myös apuvälineillä liikkuville.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Aktiivinen arki pitää mielen virkeänä. Järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa piristämään ja rytmittämään asukkaittemme arkea. Perjantain Bingossa jännitetään voittoa ja tehdään numeroista ystäviä. Pihalla voi puuhastella istutusten kanssa naapurin päiväkodin lasten touhutessa ympärillä. Yhteisjumpat, tanssit ja vuodenaikojen mukaiset juhlat tuovat piristystä ja iloa kotimme arkeen.

Kuntouttava toiminta

Korostamme Vallesmannissa kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti Attendo Kaarlaaksokoti ja Attendo Vallesmanni
Sara Åkerman
puh. 041 731 1717
sara.akerman@attendo.fi      

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.001193,"lng":25.761919},"content":"<h4>Attendo Vallesmanni</h4><p>Vallesmanninkatu 3, 15300 </br> 15300 Lahti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.001193,25.761919' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Vallesmanninkatu 3, 15300,
15300 Lahti
Etelä-Suomi

Löydä meille