Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Vallesmanni

Vallesmanninkatu 3, 15300, Lahti

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAnne Manninen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 - 706 5964

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vallesmannissa tarjoamme hoivaa 30 ikääntyneelle, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua ja tukea. Hoivakodissamme eletään elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä. Asukkaiden tavat, tarpeet, toiveet ja tottumukset huomioidaan osana jokapäiväistä hoivaamme. Tarjoamme niin pysyvää asumista kuin lyhytaikaisia intervallijaksoja. Asukkaaksi Attendo Vallesmanniin Hoivakotiimme voi tulla asukkaaksi kunnan maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai itsemaksavana.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Vallesmannissa asukkailla on omat huoneensa, jotka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Viihtyisät ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut yhteistilat kutsuvat viihtymään ja tapaamaan naapureita. Hoivakodin pihapiiri on helppokulkuinen myös apuvälineillä liikkuville.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Aktiivinen arki pitää mielen virkeänä. Järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa piristämään ja rytmittämään asukkaittemme arkea. Perjantain Bingossa jännitetään voittoa ja tehdään numeroista ystäviä. Pihalla voi puuhastella istutusten kanssa naapurin päiväkodin lasten touhutessa ympärillä. Yhteisjumpat, tanssit ja vuodenaikojen mukaiset juhlat tuovat piristystä ja iloa kotimme arkeen.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.001193,"lng":25.761919},"content":"<h4>Attendo Vallesmanni</h4><p>Vallesmanninkatu 3, 15300 </br> 15300 Lahti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.001193,25.761919' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Vallesmanninkatu 3, 15300,
15300 Lahti
Etelä-Suomi

Löydä meille