Attendo toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä on kielletty toistaiseksi.

Attendo Vallesmanni

Vallesmanninkatu 3, 15300, Lahti

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAnne Manninen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 - 706 5964

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vallesmannissa tarjoamme 30 ikäihmiselle portaatonta hoiva-asumista sekä kuntoutuspalvelua. Hoivakodissamme eletään elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suosituskeskeisyyttä. Asukkaiden tavat, tarpeet, toiveet ja tottumukset huomioidaan osana jokapäiväistä hoivaamme. Tarjoamme niin pysyvää asumista kuin lyhytaikaisia intervallijaksoja. Asukkaaksi Attendo Vallesmanniin Hoivakotiimme voi tulla asukkaaksi kunnan maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai itsemaksavana.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Vallesmannissa asukkailla on omat huoneensa, jotka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Viihtyisät ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut yhteistilat kutsuvat viihtymään ja tapaamaan naapureita. Hoivakodin pihapiiri on helppokulkuinen myös apuvälineillä liikkuville.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Aktiivinen arki pitää mielen virkeänä. Järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa piristämään ja rytmittämään asukkaittemme arkea. Perjantain Bingossa jännitetään voittoa ja tehdään numeroista ystäviä. Pihalla voi puuhastella istutusten kanssa naapurin päiväkodin lasten touhutessa ympärillä. Yhteisjumpat, tanssit ja vuodenaikojen mukaiset juhlat tuovat piristystä ja iloa kotimme arkeen.

Palvelut ikääntyneille

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.001193,"lng":25.761919},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}