Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Vanha Seppä

Vanhan-Sepän tie 14, 03100 Nummela, Vihti

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2015

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAnnika Sillanpää

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4943940

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vanha Seppä on Vihtiin elokuussa 2015 avattu hoivkoti 40 ikäihmisille. Attendo Vanha Seppä tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista hoivaa ja asumispalveluita yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Vanhassa Sepässä työskentelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka on asukkaiden tukena ja apuna ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle laaditaan henklökohtainen hoitosuunnitelma ja nimetään omahoitaja. Attendo Vanhassa Sepässä asukas kohdataan omana yksilönään ja kunnioitetaan hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin asunnot ovat 20m2 kokoisia ja niissä on jokaisessa oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot kalustamme hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muuten asukkaat saavat kalustaa asunnot itse omilla tutuilla tavaroillaan. Yhteisessä käytössä ovat kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin oma pihapiiri.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin arki on asukkaidensa näköistä. Aktiivinen arki tarkoittaa päivittäisiin toimintoihin osallistumisen lisäksi asukkaiden toivomaa ohjelmaa kuten jumppaa, lehden lukua, ulkoilua sekä erilaisia toimintatuokioita. Lisäksi järjestämme mahdollisuuksiemme mukaan ryhmätoimintaa myös hoivakotimme ulkopuolisille ihmisille. Toivotamme myös asukkaan läheiset tervetulleiksi mukaan kodin arkeen.

"Olen aina ollut hyvin tyytyväinen siskoni saamaan hoitoon. Myös minua on omaisena kohdeltu erittäin hyvin."

Nainen Asukkaan sisko

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3255941,"lng":24.3267165},"content":"<h4>Attendo Vanha Seppä</h4><p>Vanhan-Sepän tie 14, 03100 Nummela </br> 03100 Vihti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3255941,24.3267165' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Vanhan-Sepän tie 14, 03100 Nummela,
03100 Vihti
Etelä-Suomi

Löydä meille