Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Vanha Seppä

Vanhan-Sepän tie 14, 03100 Nummela, Vihti

Tervetuloa meille

Minna Laapas, Hoivakodin johtaja

Hei, tavoitat minut parhaiten arkisin klo 7-15. Puhelinnumerot ryhmäkoteihin löytyvät Muut yhteystiedot -kohdasta.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2015

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vanha Seppä on Vihtiin elokuussa 2015 avattu hoivkoti 40 ikäihmisille. Attendo Vanha Seppä tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista hoivaa ja asumispalveluita yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Vanhassa Sepässä työskentelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka on asukkaiden tukena ja apuna ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle laaditaan henklökohtainen hoitosuunnitelma ja nimetään omahoitaja. Attendo Vanhassa Sepässä asukas kohdataan omana yksilönään ja kunnioitetaan hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Vierailuohjeita korona-aikana

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin asunnot ovat 20m2 kokoisia ja niissä on jokaisessa oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot kalustamme hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muuten asukkaat saavat kalustaa asunnot itse omilla tutuilla tavaroillaan. Yhteisessä käytössä ovat kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin oma pihapiiri.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin arki on asukkaidensa näköistä. Aktiivinen arki tarkoittaa päivittäisiin toimintoihin osallistumisen lisäksi asukkaiden toivomaa ohjelmaa kuten jumppaa, lehden lukua, ulkoilua sekä erilaisia toimintatuokioita. Lisäksi järjestämme mahdollisuuksiemme mukaan ryhmätoimintaa myös hoivakotimme ulkopuolisille ihmisille. Toivotamme myös asukkaan läheiset tervetulleiksi mukaan kodin arkeen.

Viikko-ohjelmamme

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

"Olen aina ollut hyvin tyytyväinen siskoni saamaan hoitoon. Myös minua on omaisena kohdeltu erittäin hyvin."

Nainen Asukkaan sisko

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3255941,"lng":24.3267165},"content":"<h4>Attendo Vanha Seppä</h4><p>Vanhan-Sepän tie 14, 03100 Nummela </br> 03100 Vihti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3255941,24.3267165' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Vanhan-Sepän tie 14, 03100 Nummela,
03100 Vihti
Etelä-Suomi

Löydä meille