Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Vantaanhelmi

Metsolantie 4, 01450, Vantaa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Senioriasunnot, Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
52
Huoneen koko
20 - 28,5 m2
Valmistunut
2015

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaArja Lahtinen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044- 703 5242

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vantaanhelmi on Korsossa sijaitseva lämminhenkinen palvelukoti ikääntyneille. Asukashuoneita on kolmessa kerroksessa yhteensä 52. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on asukkaitten apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Vantaanhelmessä hoiva perustuu jokaiselle asiakkaalle tehtyyn hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Asukkaan omahoitaja huolehtii palvelusuunnitelman mukaisen hoivan toteutumisesta. Pyrimme säilyttämään asukkaittemme arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaiselle asukkaalla on oma 20-28,5 m2 kokoinen oma huone, jossa on invamitoitettu wc/suihkutila. Palvelukodin isompiin huoneisiin pariskuntien on mahdollista muuttaa yhdessä asumaan. Asukkaat voivat halutessaan sisustaa asuntonsa omilla kalusteillaan ja tuoda omia tuttuja tavaroita huoneeseensa. Asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisät oleskelutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja osallistua arjen askareisiin.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Viriketoiminnan toteutumisesta vastaavat talon oma virikevastaava sekä Suomen Fysiogeriatrian fysioterapeutit. Myös mm. vapaaehtoiset, Korson seurakunta, koirakaverit ja muut toimijat tuovat vaihtelua asiakkaiden arkeen. Toivotamme myös asukkaiden omaiset ja läheiset tervetulleiksi vierailemaan. Kannustamme yhteiseen tekemiseen, mutta mahdollistamme myös omaan rauhaan vetäytymisen.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.350925,"lng":25.081509},"content":"<h4>Attendo Vantaanhelmi</h4><p>Metsolantie 4, 01450 </br> 01450 Vantaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.350925,25.081509' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Metsolantie 4, 01450,
01450 Vantaa
Etelä-Suomi

Löydä meille