Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Vantaanhelmi

Metsolantie 4, 01450, Vantaa

Tervetuloa meille

Arja Lahtinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
52
Huoneen koko
20 - 28,5 m2
Valmistunut
2015
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044- 703 5242

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vantaanhelmi on Korsossa sijaitseva lämminhenkinen hoitokoti ikääntyneille. Asukashuoneita on kolmessa kerroksessa yhteensä 52. Ammattitaitoinen hoivahenkilökuntamme on asukkaitten apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Vantaanhelmessä hoiva perustuu jokaiselle asiakkaalle tehtyyn hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Asukkaan omahoitaja huolehtii palvelusuunnitelman mukaisen hoivan toteutumisesta. Pyrimme säilyttämään asukkaittemme arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaiselle asukkaalla on oma 20-28,5 m2 kokoinen oma huone, jossa on invamitoitettu wc/suihkutila. Palvelukodin isompiin huoneisiin pariskuntien on mahdollista muuttaa yhdessä asumaan. Asukkaat voivat halutessaan sisustaa asuntonsa omilla kalusteillaan ja tuoda omia tuttuja tavaroita huoneeseensa. Asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisät oleskelutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja osallistua arjen askareisiin.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Viriketoiminnan toteutumisesta vastaavat talon oma virikevastaava sekä Suomen Fysiogeriatrian fysioterapeutit. Myös mm. vapaaehtoiset, Korson seurakunta, koirakaverit ja muut toimijat tuovat vaihtelua asiakkaiden arkeen. Toivotamme myös asukkaiden omaiset ja läheiset tervetulleiksi vierailemaan. Kannustamme yhteiseen tekemiseen, mutta mahdollistamme myös omaan rauhaan vetäytymisen.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.350925,"lng":25.081509},"content":"<h4>Attendo Vantaanhelmi</h4><p>Metsolantie 4, 01450 </br> 01450 Vantaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.350925,25.081509' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Metsolantie 4, 01450,
01450 Vantaa
Etelä-Suomi

Löydä meille