Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Variskylä

Nurmelanpolku 4, Pihtipudas

Tervetuloa meille

Heli Marttinen, Hoivakodin johtaja (ark. 9-16)

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Ympärivuorokautinen hoiva, Palvelut ikääntyneille
Paikkojen määrä
24
Huoneen koko
20,5 m2
Erikoisosaaminen
psykogeriatrinen osaaminen

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Variskylä on 24-paikkainen vanhusten tehostetun palvelun yksikkö Kolimajärven rannalla, 4-tien varressa Pihtiputaalla. Kodin asukkaat ovat ihmisiä, joiden elämänhallinta sekä selviytyminen ovat heikentyneet ja tarvitsevat tukea arjessa selviytymisessä. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä suunnitellaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan, hoitohenkilökunnan sekä omaisten kanssa. Asukkaista pitää huolta ammattitaitoinen henkilökunta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Oma koti

Meillä asuminen muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia edistävistä toimintatavoista. Kannustamme asukkaita oleskelemaan mahdollisimman paljon yhdessä toistensa ja henkilöstön kanssa. 

Omannäköistä elämää

Elämä Variskylässä on tavallista arkea ja juhlaa, yhteisiä hetkiä, ulkoilua ja retkiä. Asukkaat osallistuvat monipuolisesti erilaisiin harrastuksiin vointinsa mukaan. Mietimme yhdessä, mikä tekee kunkin päivästä hyvän juuri tänään ja etsimme yhdessä aktiivisuuden muotoja, jotka edistävät hyvinvointia ja hyvää arkea. 

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.365418,"lng":25.591909},"content":"<h4>Attendo Variskylä</h4><p>Nurmelanpolku 4 </br> 44800 Pihtipudas </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.365418,25.591909' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Nurmelanpolku 4,
44800 Pihtipudas
Itä-Suomi

Löydä meille