Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Variskylä

Nurmelanpolku 4, Pihtipudas

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut
Paikkojen määrä
24
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaHeli Marttinen

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Variskylä on kodikas ja viihtyisä mielenterveyskuntoutujien ryhmäkoti Pihtiputaalla kauniilla paikalla aivan vesistön äärellä. Kodin asukkaat ovat ihmisiä, joiden elämänhallinta sekä selviytyminen ovat heikentyneet joko psyykkisen sairauden tai muun syyn vuoksi ja tarvitsevat tukea arjessa selviytymisessä. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä suunnitellaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan, hoitohenkilökunnan sekä omaisten kanssa. Asukkaista pitää huolta ammattitaitoinen henkilökunta, joilla on koulutusta ja kokemusta mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä.

Asuminen

Oma koti

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Kannustamme asukkaita oleskelemaan mahdollisimman paljon yhdessä toistensa ja henkilöstön kanssa. Tämä ehkäisee eristäytymistä ja luo pohjan kuntoutumiselle.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Elämä Variskylässä on tavallista arkea ja juhlaa, riemullisia yhteisiä hetkiä, ulkoilua ja retkiä. Asukkaat osallistuvat monipuolisesti erilaisiin harrastuksiin vointinsa mukaan. Kodin arkea ja ohjelmaa on suunniteltu siten, että se tukee ja vahvistaa asukkaiden kuntoutumista, opettaa ja vahvistaa arjen taitoja. Toiminnan tarkoitus on luoda asukkaille itseluottamusta elämään sekä omiin taitoihin.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.365418,"lng":25.591909},"content":"<h4>Attendo Variskylä</h4><p>Nurmelanpolku 4 </br> 44800 Pihtipudas </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.365418,25.591909' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Nurmelanpolku 4,
44800 Pihtipudas
Itä-Suomi

Löydä meille